Jakub Forgács Krimi

Polícia: Ženy v rožňavskej škole napadli riaditeľku a vyhrážali sa jej bitkou!

Dve Rožňavčanky (28 a 47) čelia obvineniu! Podľa polície totiž v škole fyzicky napadli riaditeľku a taktiež sa jej vyhrážali bitkou!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Ženy v rožňavskej škole napadli riaditeľku a vyhrážali sa jej bitkou!
Zdroj: TASR

„Rožňavskí policajti z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva a nebezpečného vyhrážania obvinili dve Rožňavčanky (28 a 47), ktoré v piatok v ranných hodinách v jednej z rožňavských škôl fyzicky napadli riaditeľku,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Mladšia z obvinených žien, matka žiaka školy, poškodenú ženu chytila za rameno, pričom ňou trhala a lomcovala. Potom ju ťahala za rameno smerom na toaletu, pričom ju do chrbta tlačila staršia z obvinených žien, stará matka žiaka školy. Keď odchádzali zo školy, poškodenej žene sa obe obvinené vyhrážali, že ju zbijú a tiež jej syna, čím u nej vzbudili dôvodnú obavu o svoj život a zdravie,“ pokračovala policajná hovorkyňa.

„Napadnutá žena utrpela zranenia s dobou liečenia najmenej 6 týždňov,“ dodala Mésarová so slovami, že obvineným ženám za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody až na tri roky, stíhané sú na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM