Krimi

Polícia o Mariánovi (34) z okresu Rožňava: Nabúral a ušiel! To však nie je všetko...

Marián z nášho okresu si podľa správy polície poriadne zavaril. Spôsobil nehodu a z miesta ušiel. Na čo ale prišli policajti, keď ho našli?

Ilustračný obrázok k článku Polícia o Mariánovi (34) z okresu Rožňava: Nabúral a ušiel! To však nie je všetko...
2
Galéria

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová, podľa doterajších zistení včera (4.3.) krátko po 17. hodine viedol 34-ročný Marián z okresu Rožňava osobné motorové vozidlo zn. Renault 19 v smere od mesta Dobšiná do obce Nižná Slaná (okr. Rožňava), pričom narazil do pred ním idúceho osobného motorového vozidla zn. Mitsubishi Outlander, ktoré viedol 48-ročný vodič z Rožňavského okresu, a z miesta dopravnej nehody aj s vozidlom odišiel.

„Krátko po skutku bol vodič vypátraný v mieste trvalého bydliska a podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,85 mg/l alkoholu v dychu (1,77 promile). K zraneniu osôb nedošlo. Vodič bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Predbežná škoda na vozidlách bola vyčíslená na 2 200 eur,“ doplnila hovorkyňa polície.

Podľa jej slov je presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia predmetom ďalšieho vyšetrovania.

„Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny hrozí vodičovi trest odňatia slobody až na 1 rok,“ dodala Ivanová.

Obrazom: DN v okrese Rožňava
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM