Jakub Forgács Krimi

Policajná razia: Mladík vo dvore vypestoval marihuanu, zábery z miesta!

Na Gemeri bola vykonaná domová prehliadka. Počas nej podľa polície boli nájdené a zaistené rastliny. Muži zákona ďalej dodali, že podľa znaleckého posudku ide o marihuanu!

Ilustračný obrázok k článku Policajná razia: Mladík vo dvore vypestoval marihuanu, zábery z miesta!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, mladého muža, bytom Gemer.

„V presne nezistenej dobe si zabezpečil semená rastliny rodu Cannabis, ktoré v máji zasadil a z ktorých vypestoval v zadnej časti dvora rodinného domu v obci Gemer 8 kusov rastlín. Dňa 20. augusta bola v mieste jeho bydliska vykonaná domová prehliadka, pri ktorej boli rastliny nájdené a zaistené pre účely trestného konania,“ uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Tá dodala, že podľa znaleckého posudku z Kriminalistického a expertízneho ústavu ide o marihuanu a zo zaisteného množstva (273,3 g) sa dá vyrobiť 329 obvykle jednorazových dávok. Obvinený mladík je stíhaný na slobode, v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov.

Na Gemeri došlo k razii: Pozrite si zábery zaznamenané mužmi zákona
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM