Peter Simon Správy

Počasie láka do prírody aj Rožňavčanov: Tipy na príjemný relax aj s ratolesťami

Lámete si hlavu nad tým, ako deťom spríjemniť prázdniny? Možno vás inšpirujú naše tipy na zaujímavé výlety v okolí Rožňavy.

Ilustračný obrázok k článku Počasie láka do prírody aj Rožňavčanov: Tipy na príjemný relax aj s ratolesťami
Zdroj: TASR

Príroda aj wellness

Zregenerovať a oddýchnuť si môžete aj v obklopení krásnej prírody na Prednej Hore. Tam okrem prechádzok po okolí a krásnych výletoch môžete s ratolesťami navštíviť Wellness centrum priamo v areáli rekreačného strediska. Na výber je komplex relaxačných a regeneračných priestorov, ktoré teplom, vlhkosťou, chladom, vôňou, svetlom a zvukom blahodarne pôsobia na ľudský organizmus. V ponuke majú aj parné kúpele, horúce suché kúpele, vírivý kúpeľ, ľad a chlad celého tela, rôzne hydromasážne a telové masáže.

Zoo aj Dino park

Jednou zo štyroch zoologických záhrad na Slovensku je aj ZOO v Košiciach, ktorá sa buduje od roku 1979. Jej zameranie je v prevažnej miere na euroázijskú faunu, chovanú v priestoroch, ktoré sa svojou veľkosťou a charakterom približujú prírodným podmienkam. Súčasťou zoologickej záhrady je aj Dino park. Na jednom mieste tak stretnete nádherné živé zvieratá a vyhynuté druhohorné tvory. Veselé pasúce sa stádo stegosaurov, ktoré vás privíta hneď za bránou do DinoParku je len začiatok. V nádhernom prostredí malebného údolia s potokom to dinosaurom skutočne pristane. Jednoducho skvelá zábava pre celú rodinu na celý deň.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM