Radka Deckerová Od Vás

Počas imatrikulácie prvákov zasahovali hasiči

V piatok sa uskutočnila oslava z príležitosti dňa študentov spojená s imatrikuláciami žiakov z 1.OA. Nováčikovia osemročného gymázia si prešli vtipnými úlohami ako napríklad fúkanie do múky, skákanie vo vreci a podobne

Ilustračný obrázok k článku Počas imatrikulácie prvákov zasahovali hasiči
Zdroj: Dnes24.sk

Po skončení imatrikulácií nás však v programe prerušili a museli sme urýchlene opustiť budovu športovej haly z dôvodu požiaru. Väčšina z nás nevedela, že ide o cvičenie, a tak vypukla menšia panika, ktorú však profesori potlačili. Zhromaždili sme sa pri tenisovom kurte a sledovali dianie. Na miesto prišli tri hasičské autá, jedna sanitka a policajná hliadka. Miesto zabezpečili páskami a profesori udržiavali najmenších žiakov čo najďalej. Toto cvičenie trvalo približne polhodinu. Po skončení cvičenia sme sa znova vrátili do haly a predseda hasičského zboru v Rožňave vyhodnotil priebeh akcie – čo sme robili dobre a kde sme urobili chyby.

Potom mohla zábava pokračovať

Odohralo sa niekoľko medzitriednych futbalových zápasov. Miestami to v hale skutočne vrelo. Každý podporoval tím svojej triedy poriadne nahlas. Najhlasnejšiu podporu mal zrejme Golden Team, ktorý turnaj vyhral. Najväčšiu zásluhu na výhre mal Tamás Zagiba, ktorý bol najaktívnejším hráčom počas celého turnaja. Po skončení programu sme sa presunuli do OKC na divadelné predstavenie. Vďaka patrí hlavne študentskej rade, veď kto by sa netešil tomu, že sa neučíme? :)

Zdroj: Adriana Freivoltová

Kompletnú fotogalériu nájdete tu: http://www.facebook.com/media/set/?…

Imatrikulácie prvákov sa niesli v duchu: Hlavne, že sa neučíme
30
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM