Peter Simon Rôzne

Plesovú sezónu v Dobšinej otvoril Detský novoročný ples, FOTO

Detský novoročný ples, ktorý organizovalo Centrum voľného času v Dobšinej už tradične otvorilo plesovú sezónu v Dobšinej.

Ilustračný obrázok k článku Plesovú sezónu v Dobšinej otvoril Detský novoročný ples, FOTO
12
Galéria
Foto: Sylvia Tešlárová

Detský novoročný ples, ktorý organizovalo Centrum voľného času v Dobšinej už tradične otvorilo plesovú sezónu v Dobšinej. Pozvané naň boli všetky deti, ktoré sú členmi záujmových útvarov spolu so svojimi rodičmi, starými rodičmi.

Bohatá účasť na tomto podujatí, ktoré sa konalo 12. januára 2018 svedčí o obľúbenosti podujatia. Na plese sa tento rok stretlo 120 detí a rodičov.

Pre všetkých bola pripravená tombola a švédske stoly. Počas jednotlivých kôl pripravenej diskotéky sa deti mali možnosť zabaviť pri zábavných súťažiach.

„Veľmi nás teší nielen vysoká účasť na plese, ale aj prístup rodičov, ktorí svoje deti vychovávajú k tomu, že ples je spoločenská udalosť, na ktorú je vhodné pekne sa obliecť a upraviť. Už teraz sa tešíme na ďalšie krásne podujatie – Detský karneval, ktorý sa bude konať v nedeľu, pred jarnými prázdninami, 25. februára v kultúrnom dome,“ informovala Sylvia Tešlárová.

Zdroj: mestodobsina.sk

Obrazom: Otvorili plesovú sezónu v Dobšinej
12
Galéria
Foto: Sylvia Tešlárová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM