Tomáš Šuhajda Rôzne

Piatok na rožňavskom námestí? Deti budú môcť zažiť deň, na aký tak skoro nezabudnú!

Sviatok všetkých detí sa nezadržateľne blíži. Oslavy na námestí v Rožňave sa chystajú dokonca o pár dní skôr. Už na tento piatok je pripravený bohatý a lákavý program. Pozrite, čo všetko budete môcť zažiť so svojimi ratolesťami!

Ilustračný obrázok k článku Piatok na rožňavskom námestí? Deti budú môcť zažiť deň, na aký tak skoro nezabudnú!
Zdroj: Dnes24.sk

Sily dokopy dali tunajšia predajňa Veselá Farma, OZ VESNA z Gemerskej Polomy, Rudolf Pažítka a spoluorganizátorom osláv Medzinárodného dňa detí v Rožňave je aj samotné mesto pod záštitou primátora. Čo presne budete môcť zažiť v piatok 29. mája na Námestí baníkov pred Veselou Farmou a Radnicou?

Všetko sa to začína o 15:00

Pre deti už budú pripravené skákacie hrady, vozenie na koníkoch, tvorivé dielne, maľovanie na tvár, florbal, bedminton… Programom bude sprevádzať moderátorka Janka Petrová a samotné deti si budú môcť vysúťažiť vecné ceny v najrôznejších súťažiach.

Výroba hračiek i tajomná komnata

Spolu s deťmi si budete môcť užiť domácu šermiarsku skupinu Kolovrat a pripravené sú aj ďalšie špecialitky. Deti na vlastné oči uvidia výrobu ľudových hračiek od pána Liptáka z Gemerskej Polomy. Nazrieť budú môcť takisto do tajomnej komnaty s kostýmami a urobiť si aj vlastné foto v dobových kostýmoch. Príde aj Vodníkovo, vyskúšať si budú môcť lukostreľbu a pripravené sú aj ďalšie prekvapenia.

Dospelé deti si tiež prídu na svoje!

Zabezpečené bude, ako inak, občerstvenie. Jedlo a pitie pre najmenších, ale aj dospelých. Zábava zaručená pre všetky ročníky. Atmosféru na námestí vypeckuje Robo Šimko so svojou kapelou. Koncert sa začína o 16:00. Mimochodom, večer bude pokračovať programom pre dospelé deti. O 19-tej je naplánovaný začiatok Country balu, o ktorom vás budeme ešte informovať!

Fotky: ilustračné

Sviatok všetkých detí je už za dverami: Toto všetko sa bude dať zažiť na námestí
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM