Radka Deckerová Od Vás

Paragliding v Indii

Pripravili sme pre vás niekoľko častí, reportáží od chlapcov, ktorí si boli v Indii zalietať.

Túto reportáž som sa rozhodol dať preto lebo je myslím si, že pre bežného diváka zaujímavá tak ako aj pre mňa. A uvažoval som aj o tandemovom zoskoku len nejak som sa ku tomu neodhodlal. Tích ktorých to zaujme ešte vopred upozorňujem ak sa tomu budú chcieť venovať je to veľmi nákladový šport a nedá sa na tom zarobiť. Ďalší dôvod je ten, že sa tohto výletu zúčastnil dobrý kamarát, môj spolužiak (Maroš) z vysokej školy. Verím, že sa vám to bude páčiť.

text: Zoltán Breuer

Prva časť reportu z Indie..

Cesta, prichod V 12 clennej skupinke sme sa vybrali do indickeho Panchgani. Dali sme to siedmimi dopravnymi prostiredkami {auto,lietadlo, lietadlo, taxi, vlak, motoriksa, autobus) za rovnych 24 hodin. Logistika vychadzala super, jediny zadrhel nastal na letisku v Bombaji, kde dosiel Maros o batozinu :(. Snad sa este najde…

Do Panchgani sme dorazili o 16tej. Marosnik, Kubo a Pali hned isli vyvetrat plachty na vecernu svahovacku, fajne si polietali a my ostatni sme hned isli ochutnat miestnu kuchynu. Byvame na paradnom mieste, o akom sme ani nesnivali. Je to padackarsky camp kusok od startu, s krasnym vyhladom na jazero, ktore mame pred sebou ako na dlani. Nadviazali sme tu druzbu s ostanymi obyvatelmi, su tu padackari napr. zo Slovinska, USA, Anglicka, Nemecka, Francuzka, samozrejme Rusi. Ma to tu vybornu atmosferu… Lavicky rovno nad spadom do doliny, ktore obyvatelia campu vyuzivaju aj na meditacie. Okrem toho vsetkeho je tu prijemnych 31 stupnov :|.

**viac: **http://para­glidingsk.blog­spot.com/2011/02­/pes-india-2011-panchgani.html foto,text: Marosik

paragliding
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM