Peter Simon Správy

Opravy výtlkov v Rožňave: Toto sú najkritickejšie miesta

Výtlky na cestách znepríjemňujú vodičom život. Technické služby ich opravujú už aj teraz. Pozrite, ktoré miesta im dajú najviac zabrať.

Ilustračný obrázok k článku Opravy výtlkov v Rožňave: Toto sú najkritickejšie miesta
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Zima ešte neskončila no niektoré úseky ciest v našom meste sú poriadne deravé. Technické služby ich postupne opravujú aj v tomto období.

Ako nám na úvod prezradil riaditeľ Technických služieb mesta Rožňava Mikuláš Gregor, ako minulú, aj túto zimu mesto zakúpilo špeciálnu zmes asfaltu, ktorá povoľuje robiť určité opravy aj za chladného počasia. „Výtlky na území mesta sme opravovali už v priebehu minulého týždňa. Vyasfaltovali sa tri tony zimnej obaľovanej zmesi a sú objednané ešte ďalšie dva tony na tie výpravky,“ hovorí Gregor.

Ako doplnil, výmole sa tvoria zo dňa na deň a situáciu postupne monitorujú. „Najkritickejšie miesta sa v podstate odstránili, no objavili sa nové, ako napríklad na Špitálskej ulici, na ulici Jasnej aj na sídlisku Juh, či Vargovom poli,“ uviedol riaditeľ.

Práce podľa Gregora budú pokračovať aj v najbližších dňoch. „Následne, ak to vonkajšia teplota dovolí a ustálila by sa na tých sedem stupňov Celzia, tak by sme už zapojili aj recyklér,“ povedal na záver Mikuláš Gregor.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM