Správy

Opravy výtlkov v Rožňave: Niektoré lokality dávajú zabrať

Výtlky na cestách znepríjemňujú vodičom život. Technické služby ich opravujú už aj teraz. Pozrite, ktoré miesta im dajú najviac zabrať.

Ilustračný obrázok k článku Opravy výtlkov v Rožňave: Niektoré lokality dávajú zabrať
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Po zime sú niektoré úseky ciest v našom meste poriadne deravé. Technické služby ich postupne opravujú aj v tomto období.

Ako nám na úvod prezradil riaditeľ Technických služieb mesta Rožňava Mikuláš Gregor, práce prebiehajú už niekoľko týždňov.

„Vyasfaltovali sme už niekoľko ton zmesi. V meste evidujeme veľa výtlkov, ktoré postupne opravujeme podľa toho, kde sú v najhoršom stave. Momentálne pracujeme na Rumunskej ulici a následne máme v pláne ulicu Zoltána Fábryho,“ hovorí Gregor.

Ako doplnil, výmole sa tvoria zo dňa na deň a situáciu postupne monitorujú. „Práce realizujeme na území mesta za pomoci recykléra,“ spresnil.

Podľa Gregora sú však v meste úseky, ktoré by potrebovali celoplošnú výmenu asfaltového koberca.

„Takéto úseky na nachádzajú napríklad na Edelényskej ulici, časti Normovej ulice ale aj na Rožňava Bani, či v Nadabulej. Z našej strany určite dáme na zastupiteľstve návrh na celoplošné riešenie týchto lokalít,“ dodal na záber Mikuláš Gregor.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM