Tlačové správy

Odbijú vám čoskoro svadobné zvony? Inšpirácie a TRENDY nájdete na Výstave SVADBA

Odkladali ste svadbu kvôli pandémii alebo ju ešte iba plánujete? O dôvod viac doprať si ju veľkolepo. Vaša svadba musí byť čarovná!

Ilustračný obrázok k článku Odbijú vám čoskoro svadobné zvony? Inšpirácie a TRENDY nájdete na Výstave SVADBA
16
Galéria
Zdroj: CEREMONI

Dva roky prísnych pandemických opatrení, ktoré výrazne ochudobnili možnosti svadobných osláv, oddialili nejeden sen párov o veľkom dni D. A pocítili to nielen sklamané nevesty, ale aj majitelia svadobných salónov a všetci podnikatelia, ktorí sa na svadbách podieľajú.

Po dvojročnej pauze sa vracia aj jedna z najväčších svadobných výstav s dlhoročnou tradíciou na východnom Slovensku. Výstava Svadba, ktorú dvadsať rokov úspešne pripravuje košické svadobné centrum CEREMONI, je späť!

Jej 21. ročník zastreší 27. marca 2022 v Hoteli DoubleTree by Hilton v Košiciach svadobných dodávateľov z blízkeho okolia a celého Slovenska, aby sa osobne stretli so všetkými snúbencami, ktorí hľadajú maličkosti pre svoj veľký deň.

Inšpirácia & elegancia na jednom mieste

Svadba nezačína iba výberom správnych šiat či kúpou obrúčok, ale sú za ňou hodiny príprav. Ako zvládnuť organizáciu, očariť výzdobou, vybrať svadobné menu, nenudiť hostí a zabaviť malé deti? Aj toto sú detaily, na ktorých vaša svadba snov môže stroskotať.

„Aj práve preto návštevníci svadobnej výstavy nájdu odpovede na svoje otázky na jednom mieste, čo svadobný trh ponúka. Salón CEREMONI a aj ostatní vystavovatelia prinášajú to najlepšie z oblasti odievania, šperkov, vizáže, floristiky, fotografie, cateringu, svadobných oznámení, dopravy a množstva ďalších svadobných doplnkov. Táto výstava je jedinečnou príležitosťou, ako nájsť všetko, čo potrebujete pre vašu svadbu a, samozrejme, so skvelými výhodami,“ hovorí organizátorka výstavy a majiteľka svadobného salónu CEREMONI Viera Radváková.

Výstavu sprevádza každý ročník exkluzívna módna prehliadka a zaujímavé workshopy z rôznych oblastí. Tento rok nebude chýbať lákavá tombola s atraktívnymi cenami, ktoré môžu výrazne odľahčiť váš finančný rozpočet. Mikrofónu sa tak ako každý rok ujme moderátor Richard Hergott.

Fantázii sa medze nekladú

Či už chcete svadbu tradičnú alebo modernú, aj s tým vám na výstave poradia odborníci. Na mieste môžete ochutnať cukrárenské novinky, privoňať si k svadobným kyticiam, nazrieť do sveta trendového líčenia či zabezpečiť svadobného DJ-a.

A aké svadobné šaty sú aktuálnym hitom? „Fantázii sa medze nekladú. Niektoré nevesty chcú nadýchané princeznovské svadobné šaty alebo priliehavé línie morskej panny. Iné chcú bielu klasiku s jednoduchou čipkou, nevesty so svetlejšou pokožkou siahajú po smotanovej a krémovej farbe. Ak je nevesta extravagantnejšia, vyberie si aj biele s farebným vzorom či inou výraznou kombináciou. K nám chodia nevesty, ktoré chcú väčšinou úzke hladké šaty,“ približuje svadobnú módu Viera Radváková.

Horúca svadobná noc

Cesta k svadobným šatám vedie cez svadobný župan! :-) Nehovoriac o doplnkoch, ako sú podväzky a rôzne wedding sety. A aj na to myslí svadobné centrum CEREMONI, v ktorom si budúce manželky vedia vyskladať kúsky pre potešenie mužského oka.

„Našou novinkou sú aj pyžamá, súpravy na prezlečenie po polnoci, alebo na svadobný brunch. Tiež tričká, ktorými si viete vytvoriť vlastný Gang družičiek, alebo len vykričíte do sveta, že nevestou ste, budete, alebo ste ňou už boli. Všetky veci sú nositeľné ešte dlho potom, počas vašich bežných dní,“ hovorí Radváková aj o týchto trendoch.

Ak teda plánujete svadbu, nepremeškajte 27. marca 2022 od 9:00 do 18:00 hod. príležitosť pozrieť si, objednať a vyskúšať všetko to, čo k dokonalej svadbe patrí. Vylaďte do úplnej dokonalosti váš vysnívaný deň, nech sa vám vaša svadba zapíše do srdca po zvyšok vášho života.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

CEREMONI - Výstava Svadba ročníky 2020 a 2019
16
Galéria
Zdroj: CEREMONI
Zdroj: CEREMONI
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM