Tomáš Šuhajda Rôzne Rôzne

Obrovské prekvapenie na svadobnej hostine: Adam a Martuška neverili vlastným očiam! VIDEO

O krásny zážitok sa mladomanželom postarala rodina cez svadobnú hostinu. Adam a Martuška zažili prekvapenie, na aké zrejme nezabudnú do konca života.

Ilustračný obrázok k článku Obrovské prekvapenie na svadobnej hostine: Adam a Martuška neverili vlastným očiam! VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Uplynulú sobotu nastal ich deň D. Humenčan Adam a Martuška z Košíc si povedali svoje áno. Vtedy ešte nemali tušenia o tom, čo sa na ich svadobnej hostine chystá.

„Počas programu nám odprezentovali video, ktoré pripravili obe naše rodiny, pričom sme až do poslednej chvíle nevedeli, čo majú v pláne,“ hovorí mladý manželský párik. Adam aj Martuška upriamili svoju pozornosť na veľkoplošnú obrazovku, no už po chvíli sa začali neveriacky otáčať. To, čo uvideli, v nich vyvolalo obrovský nával emócií.

„Rodičia, starí rodičia a naši súrodenci nám spoločne „odspievali“ známu pesničku od Karla Gotta – Jdi za štěstím,“ objasňujú mladomanželia. To ale nie je všetko. V poslednom zábere sa ocitli všetci svadobní hostia!

„Tento záber natočili počas svadobnej hostiny, keď sme na krátky čas odišli na fotenie. Následne ho vložili do videa,“ vysvetľuje Adam.

„To čo sa v nás odohrávalo, bolo obrovské prekvapenie, dojatie a šťastie. Je ťažké popísať to, čo sme prežívali,“ neskrývajú mladomanželia svoje pocity a napokon, sami to môžete vidieť vo videu. Ako Adam a Martuška tvrdia, bol to pre nich ten najoriginálnejší svadobný dar a nezabudnuteľný zážitok.

VIDEO zo svadobnej hostiny: Dojatí mladomanželia neverili vlastným očiam!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM