Peter Simon Futbal

Obrovské prekvapenie na rožňavskom trávniku: Futbalisti porazili lídra tabuľky!

Rožňavskí futbalisti s lídrom tabuľky prekvapili. Na trávniku nechali maximum. Klub MFK Rožňava úspešne odohral dôležitý zápas.

Ilustračný obrázok k článku Obrovské prekvapenie na rožňavskom trávniku: Futbalisti porazili lídra tabuľky!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Na domácom trávniku klubu MFK Rožňava sa futbalisti naplno pustili do zápasu s lídrom tabuľky, klubom Družstevník Veľký Horeš. Bilancia zápasov nasvedčuje o sile súpera, keďže sa nachádzal na prvom mieste tabuľky 4. ligy a domáci klub až na 13. priečke. Rožňavčania tak museli zabojovať zo všetkých síl. To sa im napokon aj vyplatilo a domáci hráči do šatne odchádzali s výhrou 3:0. „Do zápasu sme nastupovali s odhodlaním prerušiť lídrovi súťaže 17 zápasovú víťaznú šnúru. Od začiatku zápasu sme pozorne bránili a nepustili súpera do šancí. Prvý krát sme ohrozili bránu hostí po rohovom kope, keď Pavol Gere trafil brvno. Ďalšiu šancu však Figúr premenil a do polčasu sme viedli 1:0,“ uviedol tréner klubu MFK Rožňava Ladislav Dávid.

V druhom dejstve na trávnik nastúpili hráči MFK Rožňava bez Havka a Miša Gereho, ktorí pre zranenie odstúpili už pred polčasom. „Veľký Horeš mal loptu na svojich kopačkách častejšie, no my sme boli nebezpečnejší a dokázali sme ešte naďalej skórovať a to Kovácsom a Figúrom. Zápas tak skončil stavom 3:0 pre Rožňavu. Všetci chlapci podali vynikajúci výkon a zaslúžene sme vyhrali nad lídrom súťaže, ktorý u nás doma utrpel prvú prehru v súťaži. Dúfam, že výkon zo soboty prenesieme aj do ďalších zápasov,“ dodal Dávid.

MFK Rožňava -Družstevník Veľký Horeš 3:0 (1:0)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM