Kultúra

OBRAZOM: Takto sa zabávala Rožňava pod holým nebom

Dlho avizovaná Summer sensation prilákala mnoho mladých, ktorý si hudbu a atmosféru letnej žúrky pod holým nebom užili do sýtosti. Pozrite si v našom videu, ako to vyzeralo.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Takto sa zabávala Rožňava pod holým nebom
Zdroj: Dnes24.sk

Open air akcia, ktorá sa opäť po roku konala v areáli futbalového ihriska v Rožňave, má už svoju tradíciu medzi mladými. Aj tento rok presvedčili svojou hojnou prítomnosťou organizátora, že sa takéto akcie v meste robiť oplatí.

Organizátor veril v dobré počasie

Podujatie začalo v sobotu už v podvečerných hodinách, ale ako to už býva zvykom, väčšie počty ľudí došli až v noci. „Som rád, že sa aj tento rok usporiadala táto akcia, je to už akási tradícia v našom meste. Trpko som sledoval predpoveď počasia, ale napokon to vyšlo a teraz si už len treba vychutnať hudbu a celú atmosféru,“ povedal organizátor Peter Plajdicsko.

Gogo tanečnice a kopec ďalšieho

Návštevníci, ktorí sa rozhodli prísť na podujatie, si mohli vychutnať kvalitnú muziku v podaní dídžejou ako napríklad DJ A.N.D, DJ LUMAX, DJ NRG, DJ AXELO, rapper Chio a ďalší. Organizátor prichystal pre návštevníkov aj prekvapenie, ktorým boli dve krásky vrtiace sa na pódiu, laserová show, bohaté občerstvenie a veľký výber nápojov.

„Od Summer sensation ľudia vedia, čo očakávať, pretože, toto je akcia, ktorá tu už bola, no každým rokom je to lepšie. Stage je super, hudba je super, zvuk kvalitný, tak už len čakáme ľudí,“ povedal mladý talent DJ A.N.D.

„Chodím každý rok a tento nie je výnimkou. Tu sa zabavím s priateľmi, zatancujeme si, posrandujeme. Patrí to k letu a som rád, že sa aj tento rok akcia koná,“ povedal Patrik.

„Cítim sa úžasne, kopec kamarátov a dobrých ľudí, už sa neviem dočkať tej nočnej žúrky,“ tešila sa Michaela.

Chcete vedieť, ako vyzerala zábava pod holým nebom v Rožňave? Pozrite si VIDEO v galérii.

Autor: Peter Simon

Párty pod holým nebom v Rožňave
1
Galéria
Párty pod holým nebom v Rožňave
23
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM