Peter Simon Kultúra

Obrazom: Pozrite si zábery z piatkového vystúpenia rappera Kaliho

Po známych rapperoch Slovenskej hudobnej scény sa minulý piatok predstavil v rožňavskom Royal Clube momentálne najžiadanejší rapper Kali & Peter Pann. Pozrite si v momentkách ako to na akcii vyzeralo :)

Ilustračný obrázok k článku Obrazom: Pozrite si zábery z piatkového vystúpenia rappera Kaliho
Zdroj: Dnes24.sk

Akcia pod názvom Hviezdna jeseň, ktorú organizuje Royal Club v Rožňave, privítala už známe tváre Slovenského hudobného showbiznisu, ktorí sa predstavili zoči voči rožňavským zábavychtivím obyvateľom. Niet divu, že priestory klubu boli a aj sú stále natrieskané. Veď minulý piatok mal premiéru v Rožňave aj momentálne najžiadanejší rapper Slovenska KALI & PETER PANN.

Zábava a tanec sa na tanečnom parkete každou hodinou len stupňoval. Akonáhle Kali začal spievať svoje najväčšie hity, ako Mýlia sa, Jackpot, Doteraz, Kto to povedal a ďalšie, tak sa zábava naplno rozprúdila a každý si užíval kvalitnú hudbu. Po vystúpení, ako už býva zvykom samozrejme nechýbalo fotenie s hviezdou večera.

„Wau, super akcia to bola. Kali je proste moja srdcovka a odpálil to,“ povedala Michaela, ktorá sa na koncerte super bavila.

„Pre mňa osobne zážitok a splnený sen,“ dodala s úsmevom Katka.

„Som rád a páčia sa mi tieto akcie, ktoré pripravuje klub. Je to fakt zážitok vidieť naživo týchto hudobníkov, aj keď poniektorých som už videl viac krát, ale to mi vôbec nevadí. Každá akcia ma niečo do seba a je jedinečná. Tá piatková sa mi veľmi páčila, proste bomba večer a noc,“ dodal Peter.

Prinášame vám zopár momentiek z tejto akcie.

Foto: Michal Nezbeda

Kali & Peter Pann v Royal Clube
30
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM