Peter Simon Správy Správy

Obrazom: Dni mesta a tradičný jarmok v Rožňave začal masívnym sprievodom, zábavou a pochúťkami!

V týchto dňoch prebieha aktuálne v našom meste jarmok, ktorý je spojený s podujatím Dní Mesta Rožňava. Bohatý kultúrny program a kopec sprievodných akcií. To však nieje všetko. Už prvý deň začal famózne a prilákal stovky nášvtevníkov. Pozrite si akciu objektívom fotoaparátu!

Ilustračný obrázok k článku Obrazom: Dni mesta a tradičný jarmok v Rožňave začal masívnym sprievodom, zábavou a pochúťkami!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Program dní mesta Rožňava začal vo štvrtok 17. septembra 2015 krátko popoludní veľkolepým sprievodom cez celé námestie. Ich konečnou zastávkou bolo pódium, ktoré je momentálne umiestnené podľa slov návštevníkov na oveľa aktraktívnejšom mieste ako po minulé ročníky. Počasie organizátorom doprialo a tak sa celý deň niesol v hurúcom štýle.

Pre širokú verjenosť bola pristavená aj cisterna s pitnou vodou a rôzne osviežujúce nápoje. „Super akcia. Už hneď na úvod ma zaujal bohatý a fakt dobre pripravený program. Pódium je umiestnené suprovo a vyniká tak strážna veža a aj krásna budova Radnice. Najviac som sa tešil však na trial show Janka Kočiša, no samozrejme som si prešiel aj jarmok, ktorý je tohto roku chudobnejší o stánky. Na aktraktivite celého podujatia to však určite neuberá,“ viedol pre náš web Peter z Rožňavy, ktorý sa už nevie dočkať ďalšieho programu.

Po sprievode sa na pódiu následne prítomným prihovoril primátor mesta Pavol Burdiga a predstavitelia partnerských miest. Po formálnom otvorení podujatia nasledovalo vypustenie stoviek balónov šťastia a program sa tak mohol naplno začať. Na úvod vysúpili tanečné formácie detí, ktoré následne vystriedal ďalší kultúrny program.

Dych zatajil divákom Ján Kočiš, majster sveta v triale so svojou úžasnou show.

Akcie pre každého

Už na tradičnom jarmoku bez pochýb nesmie chýbať medovina, dobré občerstvenie, ale aj trdelníky, na ktorých si pochutnával asi každý. Zaujímavosťou je napríklad stánky s remeselníkmi, ktorí priamo pred očami očami ľudí zhotovujú rôzne výrobky na počkanie. Na jarmoku si máte možnosť zakúpiť aj kvalitné syry, pečené klobásky a iné domáce výrobky, ktoré ponúka známa Veselá Farma.

V podvečerných hodinách prítomných určite zabavila formácia TRIBUTE TO THE BE4TLES, VIDLY & LASEROVÁ SHOW.

Náš portál na akcii nechýbal a pripravil vám fotoreportáž. Pozrieť si ju môžete v našej galérii

Ďalšie foto TU!

Čítajte tiež: Lepší ťahák v mobile, ako papier vo vrecku: Dni mesta v Rožňave, KOMPLETNÝ PROGRAM + VIDEOPOZVÁNKA!

Obrazom: Dni mesta Rožňava 2015 a tradičný jarmok v prvý deň
38
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM