Peter Simon Rôzne

Obrazom: Deň rodiny v Betliari sa niesol v znamení športu a hudby

V obci Betliar sa rozhodli usporiadať zaujímavé podujatie pod názvom Deň rodiny. Deň plný športu a zábavy si tak užili nielen tí najmenší. Nechýbalo občerstvenie a živá hudba :)

Ilustračný obrázok k článku Obrazom: Deň rodiny v Betliari sa niesol v znamení športu a hudby
Zdroj: Dnes24.sk

Slnečný deň v sobotu 30. mája sa niesol v známej obci Betliar v znamení zaujímavého podujatia. Obec pod vedením starostu Ľubomíra Zatrocha a miestny futbalový klub sa rozhodli usporiadať deň plný hier, športu, zábavy a super muziky nielen pre deti, ale celé rodiny.

Už v dopoludňajších hodinách sa športový areál TJ Tatran Betliar zaplnil množstvom občanov obce každej vekovej kategórie, no nechýbali ani návštevníci z iných kútov nášho okresu. Všade navôkol bolo počuť detský smiech a radosť. Tí najmenší si počas dopoludnia poriadne zasúťažili a zašportovali. Spomenúť môžme napríklad fúrikovanie, či beh cez prekážkovú dráhu. Nechýbali ani tvorivé dielne, maľovanie na tvár a nafukovacie atrakcie. Deti za svoju šikovnosť v súťažiach dostali odmenu. Do príjemnej atmosféry zahrala Betliarska kapela Mariána Mervu.

Počas celého dňa bola pre návštevníkov pripravená aj jazda na koni, chutný kotlíkový guláš, chladené pivko, nealko a iné občerstvenie.

V dopoludňajších hodinách sa zas okrem sprievodných podujatí na futbalovom trávniku odohrali zápasy v zaujímavom tímovom zložení. V prvom si zmerali svoje sily „ženy proti mužom“ a druhom „ľavá strana proti pravej“. Tentoraz nešlo o zisk cenných bodov do tabuľky, ale zábavu a vyčarovanie úsmevu na tvári u najmenších. V Betliari o zábavu a smiech teda núdza určite nebola. Vo večerných hodinách zas organizátori usporiadali diskotéku pod názvom Vítame leto.

Pozrite si fotky z Dňa rodiny v obci Betliar, ktoré nájdete v našej galérii!

Foto: Simona Ciberajová

Deň rodiny v Betliari
35
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM