Peter Simon Správy

Obľubujete horskú cyklistiku? Ukážte sa na pretekoch v krásnom prostredí Slovenského krasu, FOTO

Po vlaňajšom úspešnom prvom ročníku aj tento rok na Vás čakajú preteky v horskej cyklistike v krásnom prostredí Slovenského krasu v Hrhove.

Ilustračný obrázok k článku Obľubujete horskú cyklistiku? Ukážte sa na pretekoch v krásnom prostredí Slovenského krasu, FOTO
12
Galéria
Zdroj: OZ Eleventum

Vlaňajší pretekári a bolo ich 190 z rôznych kútov Slovenska aj spoza hraníc, už presne vedia čo znamená Hrhovský divočák – Tornagörgői vadulós a prečo nádherné výhľady a atmosféra stoja za to dobre sa spotiť v kopcoch obklopujúcich túto dedinu, doteraz známu možno len pre svoj vodopád a jazerá.

„Tých, čo prídu 6. júla čakajú tri profesionálne vyznačené MTB trate v dĺžke 50 km, 20 km a pre tých menších v 10 kilometrovej dĺžke v rôznych kategóriách. Sme veľmi hrdí z vlaňajšieho ročníka na to, že popri pretekoch prinášame veľa zaujímavých programov pre celú rodinu, aj pre tých najmenších, takže aj čakanie na pretekárov sa stáva zážitkom. Naši pretekári už vedia, že trate sú krásne, napínavé a dobre značené a pre každého prinášajú primerané technické výzvy,“ informoval jeden z organizátorov pretekov, Tamás Tegdes.

Ako doplnil, registrovaní dostanú chutný guláš z diviny a občerstvenie v cieli. Samozrejme nebude chýbať jedinečná medaila pre každého, kto absolvuje svoju kategóriu a cenné výhry v tombole. „To, čo tento rok ešte pribudne, je profesionálna časomiera s čipovým systémom, každý registrovaný dostane pamiatkovú cyklistickú fľašu Hrhovský divočák – Tornagörgői vadulós, je možnosť si zakúpiť pamiatkové športové tričko, pre výhercov máme nezabudnuteľné prekvapenie a ešte viac sprievodných programov, aby mal zážitok každý, kto príde,“ spresnil Tamás Tegdes.

Organizátorom podujatia je OZ Eleventum. Viac info nájdete TU.

Foto: ilustračné

Obrazom: Hrhovský divočák 2018
12
Galéria
Zdroj: OZ Eleventum
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM