Peter Simon Kultúra

Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Rožňave po robote či škole? 4 tipy, ktoré iste oceníte

Je tu prvý plný pracovný týždeň, treba si dobre premyslieť, do čoho investovať váš voľný čas. :) Pozrite, ako sa to pekne všetko rozbieha.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Rožňave po robote či škole? 4 tipy, ktoré iste oceníte
Zdroj: TASR

Kino Apollo

14. január od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera Loft – krimi thriller. Medzinárodne oceňovaná mladá režisérka vo svojom druhom celovečernom filme prináša vynikajúco spracovanú napínavú detektívku s psychologickým podtextom. Päť najlepších priateľov, všetci ženatí, sa rozhodne spoločne užívať podkrovný byt. Sem si každý z nich za dohodnutých podmienok môže priviesť milenku a nerušene s ňou tráviť čas. Všetko sa zdá byť perfektné, až do jedného rána, keď sa v podkroví nájde telo zavraždenej neznámej mladej ženy. Skupina priateľov sa začína navzájom upodozrievať a čoskoro je jasné, že napriek ich dlhoročnému priateľstvu vedia o sebe oveľa menej, ako si pôvodne mysleli.

HANGOVER PARTY 2

15. január o 21:00 hod., TIMES CLUB Rožňava
Po úspešnej prvej Hangover párty tu máme druhé pokračovanie! Všetci milovníci dobrej nálady, pitia a skvelej hudby pozor! Čaká ťa noc na ktorú asi tak skoro nezabudneš, či práve naopak? O čo vlastne ide? Pri vstupe si zaplatíš vstupné 1€ a už si sa vlastne zapojil do súťaže o jednu z mnohých fliaš alkoholu ako je NICOLAUS vodka,šampanské Hubert, Fernet citrus a samozrejme aj obľúbený CAPTAIN MORGAN. Každá vstupenka je vlastne potenciálna šanca vyhrať jednu z nich, tak si ju počas večera dobre ulož. Žrebuje sa priamo v klube počas celej noci každých 25 minút.

Kino Apollo

17. január od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera
Kobry a užovky – dráma ČR. Užovka (Matěj Hádek) je stratený vo svojom vlastnom živote. Napriek tomu, že má už skoro štyridsať, nemá babu ani prácu, pričom cíti, že má poslednú šancu niečo sám so sebou urobiť. Najbližšiu príležitosť rozhodne nehodlá premárniť. Jeho brat Kobra (Kryštof Hádek) je magor, nezodpovedné dieťa a feťák. Býva s večne opitou matkou, vykráda chatky a zo všetkého najradšej stavia vzdušné zámky. Vo chvíli, keď to vyzerá tak, že Užovka by konečne mohol byť šťastný, na scéne sa objaví Kobra. Užovka sa mu rozhodne dať poriadnu lekciu, ale situácia sa vymkne spod kontroly. Kryštof Hádek na MFF Karlove Vary získal Cenu za mužský herecký výkon.

PREŠIBANÝ KOCÚR V ČIŽMÁCH

17.1.2016 o 15:00 hod., Divadlo ACTORES Rožňava
Mestské divadlo ACTORES Rožňava uvedie reprízu rozprávky „PREŠIBANÝ KOCÚR V ČIŽMÁCH“ Rozprávka na motívy diela Pavla Dobšinského. Vstupné: 2,50 eura.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM