Peter Simon Kultúra

Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Rožňavčanov!

Nový týždeň je tu. Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad podujatí, na ktoré sa v Rožňave a okolí oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Rožňavčanov!
Zdroj: TASR

STANICA ZOO

10. február 2016 od 19:00 hod.
Mestské divadlo ACTORES Rožňava uvádza reprízu STANICA ZOO alebo ZA VŠETKO MôŽE DAVID BOWIE". Skutočný príbeh narkomanky spracovaný na motívy svetoznámeho autobiografického románu. Vstupné 3 eurá a študenti 2 eurá.

Kino Apollo

11. február od 19:00 hod. – ŠTVRTKOVÉ KINO
Medzi vlkmi – dobrodružný USA / Kanada 2011 113 min. Vstupné 2 eurá Réžia: Joe Carnahan Hrajú: Liam Neeson, Dermot Mulroney, James Badge Dale, Joe Anderson, Dallas Roberts, Frank Grillo, Nonso Anozie. Film z produkcie Ridleyho Scotta o tom, čo nastane keď sa moderný človek ponorí do lona prírody a narazí na fakt, že jej zákony sú nemilosrdné. Naturalistický, ale aj emocionálny Liam Neeson uprostred aljašskej divočiny.

IV. Valentínska túra

13. február 2016 od 7:00 hod., Krásnohorské Podhradie
Obec Krásnohorské Podhradie organizuje ďalší z ročníkov Valentínskej turistiky na Čipkov vrch. Zraz sa uskutoční pred kultúrnym domom v obci.

Ples rodičov a priateľov školy

13. február 2016 od 19:00 hod., Dobšiná
V kultúrnom dome v meste Dobšiná sa v sobotu uskutoční Ples rodičov a priateľov školy. Vstupné na podujatie je 12 eur. Do zábavy bude hrať hudobná skupina Trend a Dj Korintuš.

Kino Apollo

14. február od 19:00 hod. – KLUBOVÁ NEDEĽA
Blue Valentine – romantická dráma USA 112 min. MP15 Vstupné 2 eurá Réžia: Derek Cianfrance Hudba: Grizzly Bear Hrajú: Ryan Gosling, Michelle Williams, Faith Wladyka, John Doman. Príbehov o kríze priemerného amerického manželstva nájdete mnoho. Blue Valentine je však diametrálne iný, lepší. Nielen spracovaním, hereckými výkonmi, scenárom, ale aj vynikajúcim soundtrackom. Film o ilúziách utopených v realite všedných dní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM