Marcel Mojžiš Kultúra

TIP na knihu: Nový Jo Nesbo vás zamrazí do špiku kostí!

Médiami sa šíria poplašné a najmä šokujúce správy. Našli sa dve mŕtve ženy utopené vo vlastnej krvi. Vrah po sebe nezanechal stopy, hoci polícia prezrela všetko mimoriadne dôkladne. Žiadne odtlačky prstov, kúsky kože, vlasy, chlpy...absolútne nič.

Vyšetrovanie sa nehýbe z miesta a jediný, kto by mohol pomôcť, zmizol. Bez stopy…Kráľ škandinávskej krimi Jo Nesbo prichádza na Slovensko s ďalšou lahôdkou. Pancierové srdce sa začína tam, kde sa skončil jeho predchádzajúci bestseller Snehuliak. Nekonvenčný detektív Harry Hole sa stratil a ukrýva sa kdesi v špinavých ópiových brlohoch Hongkongu, aby unikol nielen veriteľom, ale najmä traume zo svojho posledného prípadu.

Len čo sa vráti do Osla, vrah udrie znova. Navonok sa zdá, že obete nemajú nič spoločné. Avšak Harry zistí, že vrah zabíja podľa určitého kľúča a zavraždení budú nasledovať…Harry Hole si získal desaťtisíce čitateľov na celom Slovensku. Je to typ policajta, ktorý má svoje chyby, temnú minulosť, nevysporiadané vzťahy. Predovšetkým je to však vyšetrovateľ, ktorý s maniakálnou vytrvalosťou sleduje každú stopu – či už vedie na krajný sever mrazivého Nórska, alebo do horúcej vyhne Afriky niekde na hranice medzi Kongom a Rwandou.

Pancierové srdce je napínavý triler, úžasná naháňačka za sériovým vrahom, pri ktorej sa rozhodne nebudete nudiť. Príbeh je plný nečakaných zvratov, vzrušujúcich akcií, intríg, brutálnych scén, neobvyklých nápadov a zaujímavých postáv.
Začítajte sa, aký brutálny je sériový vrah v novinke Pancierové srdce!

Kniha Pancierové srdce
Úryvok z knihy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM