Peter Simon Krimi

Nepríjemná nehoda: Auto skončilo v priekope, zasahovali hasiči

Počas daždivého počasia sa v tesnej blízkosti nášho mesta odohrala dopravná nehoda. Auto skončilo v priekope. Zranenej posádke poskytli prvú pomoc príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Rožňave.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemná nehoda: Auto skončilo v priekope, zasahovali hasiči
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Na frekventovanej betliarskej ceste sa v stredu 27. apríla odohrala nepríjemná dopravná nehoda. Vozidlo skončilo v priekope. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Ako informoval príslušník Hasičského a záchranného zboru v Rožňave Martin Karpál, jednalo sa o dopravnú nehodu auta značky Mercedes Benz 250 v podvečerných hodinách, kde zišlo z vozovky do priekopy. „Predná časť vozidla zasahovala do jazdného pruhu a preto bolo potrebné aj riadiť premávku. Vo vozidle sa nachádzala posádka a to šofér a jeden cestujúci. Po príjazde príslušníkov Hasičského a záchranného zboru v Rožňave sa posádka už nenachádzala vo vozidle. Príslušníci poskytli posádke motorového vozidla predlekársku prvú pomoc a po príjazde záchranky bola posádka vozidla prevezená do nemocnice v Rožňave,“ spresňuje okolnosti zásahu Karpál.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM