Aktualizované Krimi

Nehoda v Rudnej: Vozidlo po náraze ostalo na streche, FOTO

Zranená osoba skončila v rukách zdravotníkov a bola prevezená do rožňavskej nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda v Rudnej: Vozidlo po náraze ostalo na streche, FOTO
2
Galéria
Zdroj: HaZZ

Ako pre náš web uviedol Florián Albert z Hasičského a záchranného zboru v Rožňave, na mieste udalosti zasahovali hasiči z hasičskej stanice v Rožňave s vozidlom M.B. Atego v celkovom počte troch hasičov.

„Na mieste udalosti bolo zistené, že vozidlo VW Golf je prevrátené, pričom došlo k zraneniu jednej osoby. Zranená osoba sa v čase príjazdu nachádzala mimo vozidla a bolo jej poskytnuté ošetrenie miestnym občanom. Po príjazde RZP zranená osoba bola odvezená na ďalšie vyšetrenie. Prevrátené vozidlo VW Golf tvorilo prekážku v jednom jazdnom pruhu. Zasahujúci príslušníci označili miesto udalosti prenosnými kužeľmi, vykonali protipožiarne opatrenia na havarovanom vozidle, uniknuté prevádzkové kvapaliny posypali sorpčnou látkou a následne ich pozbierali do plastovej nádoby,“ spresnil pre Rožňavu 24 Albert.

Ako dodal, po príjazde odťahovej služby zasahujúci príslušníci asistovali pri nakladaní vozidla z dôvodu ďalšieho možného úniku prevádzkových kvapalín. „Hasiči odstránili nebezpečné úlomky z jazdného pruhu. Po zadokumentovaní udalosti políciou sa vrátili na základňu,“ dodal na záver Florián Albert.

Nehoda sa stala v pondelok, 18. marca 2019 pred piatou hodinou popoludní na štátnej ceste v obci Rudná, okres Rožňava.

„Vodič (31) z uvedenej obce viedol vozidlo zn. VW Golf v smere od Rožňavy na Štítnik, kde podľa doterajších zistení po výjazde zo zákruty dostal na mokrej vozovke šmyk, ktorý nezvládol, s vozidlom vyšiel mimo spevnenú časť cesty do priekopy. Tam narazil do betónového priepustu vjazdu do dvora rodinného domu, odkiaľ vozidlo odrazilo na cestu, pričom sa prevrátilo na strechu. Pri dopravnej nehode sa vodič zranil ľahko. Škoda pri nehode vyčíslená predbežne na cca 5 100 eur. Bližšie okolnosti, presná príčina dopravnej nehody je predmetom ďalšieho objasňovania,“ uviedla pre náš web krajská hovorkyňa polície, Jana Mésarová.

Obrazom: Vozidlo po náraze ostalo na streche
2
Galéria
Zdroj: HaZZ
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM