Peter Simon Krimi

Nehoda na Košickej: Rožňavčanka (69) nedala prednosť, žena (39) so zranením! FOTO

Nehoda na známej križovatke v našom meste si vyžiadala zranenie vodičky. Na mieste zasahovali záchranné zložky. Polícia prezradila okolnosti zrážky.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na Košickej: Rožňavčanka (69) nedala prednosť, žena (39) so zranením! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Dopravná nehoda na známej križovatke v Rožňave. Auto po náraze skončilo na chodníku, kde v tom čase našťastie nikto neprechádzal. Tam si to odniesol aj semafór.

Ako informoval hovorca krajskej polície Alexander Szabó, k dopravnej nehode v Rožňave došlo včera o 12:00 hodine na križovatke ulíc Košická, Páterová a Záhradnícka. „69-ročná vodička z Rožňavy viedla motorové vozidlo zn. Škoda Octavia po Záhradníckej ulici smerom od nemocnice. V križovatke s ulicou Košickou pravdepodobne nedala prednosť v jazde po hlavnej ceste idúcej 36-ročnej vodičke taktiež z Rožňavy, ktorá viedla motorové vozidlo zn. Renault Megane,“ hovorí Szabó a dodáva, že po zrážke vozidlo Renault stočilo do protismeru a na chodník, kde narazilo do stĺpa svetelnej signalizácie.

„Pri tejto nehode sa ľahko zranila vodička vozidla Renault. Požitie alkoholu u vodičiek nebolo zistené. Celková škoda činí 7 000 eur,“ spresňuje na záver hovorca polície.

Obrazom: Havária na známej križovatke v Rožňave
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM