Aktualizované Peter Simon Krimi

Hrôzostrašný nález v lese neďaleko Rožňavy: Policajti prezradili viac!

Hrôzostrašný nález neďaleko známej jaskyne v našom okrese. Muž bol v lese už dlho.

Ilustračný obrázok k článku Hrôzostrašný nález v lese neďaleko Rožňavy: Policajti prezradili viac!
Zdroj: Dnes24.sk

Hrôzostrašný nález v blízkosti známej jaskyne v našom okrese. Na miesto ihneď vyrážali všetky záchranné zložky.

Celá udalosť sa odohrala v piatok 29. júla 2016 v poobed­ňajších hodinách v známej lokalite na Hrádku neďaleko Ochtinskej aragonitovej jaskyne. Na mieste zasahovali hasiči aj polícia. Podľa veliteľa zásahu Romana Znaka z Hasičského a záchranného zboru v Rožňave na mieste udalosti zasahovali traja hasiči a v teréne boli dve vozidlá.

„Telo muža sa nachádzalo v ťažšie prístupnom teréne približne 250 – 300 metrov od lesnej cesty. Jednotka musela po príjazde na miesto udalosti pomocou motorovej píly odrezať konár a telo následne naložila do vaku,“ uviedol pre náš web veliteľ zásahu Roman Znak.

Ako dodal išlo o muža v staršom veku a s vyššou váhou.

Podľa prítomnej lekárky sa telo nachádzalo už vo vysokom štádiu rozkladu. „Polícia môže potvrdiť, že dňa 29. júla 2016 popoludní bolo v lesnom poraste v lokalite Hrádok v katastri obce Gočaltovo nájdené telo neznámeho muža, bez známok života. Polícia totožnosť osoby zisťuje. Presnú príčinu určí pitva. Polícia udalosť dokumentuje ako podozrenie z trestného činu usmrtenia,“ povedala k prípadu hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM