Správy

Najúspešnejší športovec roka, kolektív, či veterán: Navrhnite osobnosť, ktorej udelia cenu!

Radnica každoročne udeľuje športovcom cenu Najúspešnejší športovec roka, športový kolektív, či veterán. Nebude tomu inak ani v budúcnosti a preto mesto vyzýva občanov už teraz, aby predložili svoje návrhy s odôvodnením.

Ilustračný obrázok k článku Najúspešnejší športovec roka, kolektív, či veterán: Navrhnite osobnosť, ktorej udelia cenu!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala Erika Švedová, z Odboru kultúry, športu a cestovného ruchu, Mestské zastupiteľstvo v Rožňave uznesením schválilo oceňovanie najúspešnejších športovcov, športové kolektívy a jednotlivcov za dlhoročnú prácu v oblasti športu v mesiaci február súčasne s odovzdávaním najvyšších mestských ocenení pri príležitosti 1. písomnej zmienky o meste Rožňava.

„Oceňovaní sú občania mesta, ktorí úspešne reprezentovali naše mesto v jednotlivých športoch alebo aktívne pracovali ako športoví funkcionári a tréneri,“*** spresnila.

Švedová doplnila, že v zmysle uznesenia Mestského zastupiteľstva v Rožňave Komisia športu MZ v Rožňave predložené návrhy prerokuje a uznesením odporučí na schválenie Mestskému zastupiteľstvu v Rožňave do konca decembra 2020.

„V mesiaci február najúspešnejší športovci, kolektívy a jednotlivci za dlhoročnú prácu v oblasti športu budú zverejnení na webovom sídle mesta a úradnej tabuli mesta Rožňava. Schválení nominanti prevezmú ocenenia v mesiaci február 2021. Svoje písomné návrhy s odôvodnením na predpísanom tlačive môžete predložiť do 30. novembra 2020,“ dodala na záver.

Návrhy môžete podávať poštou na adresu: Mestský úrad, Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu, Šafárikova 29, 048 01 Rožňava, mailom na adresu: erika.svedova@roznava.sk alebo osobne v Kancelárii prvého kontaktu – do podateľne Mestského úradu v Rožňave.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM