Peter Simon Správy

Najúspešnejší športovec roka, kolektív, či veterán: Navrhnite osobnosť, ktorej udelia cenu!

Radnica každoročne udeľuje športovcom cenu Najúspešnejší športovec roka, športový kolektív, či veterán. Nebude tomu inak ani v budúcnosti a preto mesto vyzýva občanov už teraz, aby predložili svoje návrhy s odôvodnením.

Ilustračný obrázok k článku Najúspešnejší športovec roka, kolektív, či veterán: Navrhnite osobnosť, ktorej udelia cenu!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Mestské zastupiteľstvo v Rožňave uznesením číslo 32/2019 schválilo oceňovanie najúspešnejších športovcov, športové kolektívy a „veteránov“ v mesiaci február súčasne s odovzdávaním najvyšších mestských ocenení pri príležitosti 1. písomnej zmienky o meste Rožňava.

Oceňovaní sú občania mesta, ktorí úspešne reprezentovali naše mesto v jednotlivých športoch alebo aktívne pracovali ako športoví funkcionári a tréneri.

Ako informovala Erika Švedová z odboru kultúry, športu a cestovného ruchu v Rožňave, v zmysle uznesenia Mestského zastupiteľstva v Rožňave Komisia športu MZ v Rožňave predložené návrhy prerokuje a uznesením odporučí na schválenie Mestskému zastupiteľstvu v Rožňave do konca decembra 2019. „V mesiaci február najúspešnejší športovci, kolektívy a veterán v oblasti športu budú propagovaní na webovom sídle mesta a úradnej tabuli mesta Rožňava. Schválení nominanti prevezmú ocenenia v mesiaci február 2020,“ spresnila.

Radnica preto vyzýva občanov resp. kluby, aby písomne predložili svoje návrhy na ocenenie – najúspešnejší športovec a najúspešnejší športový kolektív mesta za rok 2019 spolu s krátkym odôvodnením. Predkladať môžete aj návrhy na ocenenie Za dlhoročnú prácu v oblasti športu – veterán.

Návrhy môžete posielať v termíne do 30. novembra 2019 poštou na adresu Mestský úrad Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu, Šafárikova 29, 048 01, Rožňava, mailom na adresu: erika.svedova@roznava.sk alebo osobne v Kancelárii prvého kontaktu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Rožňavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM