Peter Simon Správy

Najúspešnejší športovec roka, kolektív, či veterán: Navrhnite osobnosť, ktorej udelia cenu!

Radnica každoročne na podujatí Dni mesta Rožňava udeľuje športovcom cenu Najúspešnejší športovec roka, športový kolektív, či veterán. Nebude tomu inak ani v budúcnosti a preto mesto vyzýva občanov už teraz, aby predložili svoje návrhy s odôvodnením.

Ilustračný obrázok k článku Najúspešnejší športovec roka, kolektív, či veterán: Navrhnite osobnosť, ktorej udelia cenu!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V rámci Dní mesta sa každoročne udeľujú ocenenia najúspešnejším športovcom, športovým kolektívom a ocenenie za dlhoročnú prácu v oblasti športu. Oceňovaní sú občania mesta, ktorí úspešne reprezentovali naše mesto v jednotlivých športoch alebo aktívne pracovali ako športoví funkcionári a tréneri.

Ako informovala Erika Švedová, z Odboru školstva, kultúry, mládeže a športu, v zmysle uznesenia Mestského zastupiteľstva v Rožňave, Komisia vzdelávania, kultúry, mládeže a športu MZ v Rožňave predložené návrhy prerokuje a uznesením odporučí na schválenie Mestskému zastupiteľstvu v Rožňave do konca januára 2018 a v mesiaci február najúspešnejší športovci, kolektívy a veterán budú propagovaní na webovej stránke mesta a úradnej tabuli mesta Rožňava. „Schválení nominanti prevezmú ocenenia v mesiaci september počas organizovania Dní mesta Rožňava súčasne s Rožňavským jarmokom,“ doplnila.

Navrhnite teda Najúspešnejšieho športovca a Najúspešnejší športový kolektív mesta“ za rok 2017 spolu s krátkym odôvodnením. Predkladať môžete aj návrhy na ocenenie „Za dlhoročnú prácu v oblasti športu“ – veterán.

Návrhy môžete posielať v termíne do 30. novembra 2017, poštou na adresu Mestský úrad – Odbor školstva, kultúry, mládeže a športu, Šafárikova 29, 048 01 Rožňava, alebo osobne v Kancelárii prvého kontaktu – do podateľne Mestského úradu v Rožňave.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM