Peter Simon Správy

Najklikanejšie články celého týždňa: Prinášame vám ich pekne pokope

Ktoré články nášho spravodajského webu počas tohto týždňa u čitateľov bodovali najviac? Prinášame vám ich pekne pokope...

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie články celého týždňa: Prinášame vám ich pekne pokope
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

TOTO nám môžu len závidieť

Okrem zavŕšenia výstavy 1890 Seriál vs. história mohli prítomní na vlastné oči vidieť aj poriadny skvost. V Betliari ukončili výstavu derniérou. Výstavu videlo viac ako 65-tisíc ľudí.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Prebieha príprava projektovej dokumentácie

SNM-Múzeum Betliar pripravuje tlačovú konferenciu na hrade Krásna Hôrka v kaplnke Nanebovzatia Panny Márie, kde bola tento mesiac ukončená ďalšia etapa reštaurovania nástenných malieb. Podľa riaditeľa múzea, Júliusa Barcziho na južnú stenu kaplnky bolo vrátené aj zreštaurované unikátne barokové mortuárium zo 17. storočia.

Zdroj: TASR

Učenie šlo bokom

Škola sa zapojila do celoeurópskej kampane. Učenie sa v stredu, 27. septembra 2017 na Zlatej nekonalo. Stovky detí opustili lavice a vybehli na dvor. Deň patril športu. Okrem žiakov sa do akcie zapojili aj učitelia. Nechýbala ani hviezda dňa, tréner a hráči futbalového klubu MFK Rožňava.

NOVINKA v rožňavskej nemocnici

Začiatkom septembra otvorila Nemocnica s poliklinikou sv. Barbory Rožňava, a. s. denzitometrické pracovisko, na ktorom sa meria hustota kostnej hmoty. Kostná denzitometria je najčastejšou metódou, ako diagnostikovať a identifikovať včasné štádium osteoporózy a určiť riziko zlomenín.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Pocta pre našich umelcov

Obecenstvo odmenilo účinkujúcich dlhým potleskom a gratuláciami.

Zdroj: ZUŠ Rožňava

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM