Peter Simon Kultúra

Nádej slovenskej hudby sa ukáže aj v Rožňave. Kedy uvidíme kapelu v známom Irish Pube? FOTO

Mladá slovenská kapela vystupujúca pod názvom Iconito sa už o pár dní ukáže v obľúbenom rožňavskom Irish Pube v rámci práve prebiehajúcej Slovenskej Tour. Poriadna zábava bude s nimi rozhodne zabezpečená počas celého večera.

Ilustračný obrázok k článku Nádej slovenskej hudby sa ukáže aj v Rožňave. Kedy uvidíme kapelu v známom Irish Pube? FOTO
5
Galéria

Už o pár dní budete mať možnosť vidieť mladú nádej slovenskej hudobnej tvorby, vystúpia priamo v rožňavskom Irish Pube, kde vás budú zabávať v priebehu celej noci poriadnou muzikou.

„Príďte sa zabaviť už túto sobotu, 25. marca 2017, so začiatkom od 20:00 hod. do priestorov Irish Pubu. O zábavu núdza určite nebude,“ informuje o akcii prevádzkovateľ Irish Pubu, a dodáva. „Samozrejme okrem dobrej hudby sa môžete tešiť aj na tradičné jedlá, ale aj špeciality, ktoré pub ponúka a taktiež na kvalitný výber alkoholických nápojov.“

Kapela Iconito z Michaloviec je mladá, ale za to poriadne talentovaná slovenská skupina nádejných hudobníkov, ktorí svojou tvorbou rozprúdia parádnu zábavu. Kapela má na konte virtuálny hit, debutový album, ale taktiež si na konto už stihli pripísať víťazstvo v súťaži Košický zlatý poklad.

Príďte sa s nimi už v sobotu zabaviť do známeho rožňavského Irish Pubu. Túto parádnu akciu si rozhodne nemôžete nechať ujsť.

Rezervácie na čísle: 0911 794 900.

KONCERT SKUPINY ICONITO V IRISH PUBE
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM