Radka Deckerová Futbal

Nad futbalom v Rožňave veľký otáznik

Vedenie a hráči sa stretli v piatok na schôdzi kde sa mali porozprávať kam smeruje futbal v Rožňave a či sa vôbec nahlási "A" mužstvo do ligy.

Na hráčskej schôdzi sa z vedenia zúčastnili: pán Pollák, Džačár, Strelka, Kossuth a Béreš. **Z hráčov sa zúčastnili: Milata (ktorý je hráč Lipovníka), Róbert Motyka, Rolo Fábián, Jožko Korfanta, Peter Gere, Palo Gere, Michal Gere, Radoslav Kuzma, Michal Boroš, Ladislav Šalamon, Marcel Róth, Martin Pollák a Zoltán Breuer. **Ospravedlnili sa: Filip Pollák, Braňo Kuzma a Ondrej Vysoký.

Hrať za Rožňavu však neprejavili všetci zúčastnení.

Rozoberala sa otázka čo bude ďalej s futbalom. Je pár alternatív, no definitívu zatiaľ nevie nikto. Jedna z možností je, že za mužstvo zoberie zodpovednosť mesto Rožňava kedže klub má názov Mestský futbalový klub (SP MFK Rožňava). Pri tejto alternatíve je prísľub sponzorov, že podporia futbal.

Ak by sa táto alternatíva nenaplnila sponzor by chcel, aby sa mesto úplne vzdalo celého klubu a všetko by prešlo pod správu sponzora, ktorý by pokračoval s chlapcami ďalej.

Posledná alternatíva ak by mesto nevyhovelo sponzorom je šanca, že by mohol klub úplne zaniknúť alebo by sa sa presťahoval napr. do areálu v mestskej časti Nadabula.

To čo bude žiaľ ešte nevie nikto, isté je že klub v utorok nahlási všetky kategórie okrem dorastu do súťaže. A „A“ mužstvo bude domáce zápasy hrávať tak ako to tu bolo dlhé roky v nedeľu o 10:30 hod.

O ďalších zmenách a novinkách vás budeme počas týždňa informovať.

futbal_schodza
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM