Peter Simon Kultúra

Na aké akcie vybehnúť? Tipy týždňa pre Rožňavčanov

Tento týždeň sa je na čo tešiť! V Rožňave a okolí sa uskutoční množstvo zaujímavých podujatí, ktoré určite zdvihnú z kresiel nielen mladých, ale aj starších. Vyberať môžete z tých najlepších.

Ilustračný obrázok k článku Na aké akcie vybehnúť? Tipy týždňa pre Rožňavčanov
Foto: Rastislav Búgel

Beseda s Jozefom Banášom

26. október 2016 od 17:00 hod., Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave
Naše mesto sa chystá navštíviť známy slovenský spisovateľ Jozef Banáš. Stretnúť sa s ním môžete aj vy. V priestoroch Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrnom zariadení Košického samosprávneho kraja na Lipovej ul. č.3 privítame v stredu 26. októbra 2016 o 17:00 hod. úspešného slovenského spisovateľa Jozefa Banáša. Po dvoch úspešných knihách Kód 9 a Kód 1 sa koncom septembra, v deň jeho narodenín, v kostole Klarisiek v Bratislave uviedlo do života voľné pokračovanie týchto bestsellerov Kód 7 s podtitulom Koniec zla.

Spomienka na grófku FRANTIŠKU ANDRÁSSYOVÚ

26. október 2016 od 17:00 hod., Mauzóleum, Krásnohorské Podhradie
Spomienka na grófku FRANTIŠKU ANDRÁSSYOVÚ sa bude konať 26. októbra o 17:00 hod. Zádušná omša v mauzóleu a 30. októbra od 13:00 hod. do 15:00 hod. bude sprístupnená rodová krypta Andrássyovcov na hrade Krásna Hôrka.

Spevácke domy na Gemeri

27. október 2016 od 18:00 hod., Kultúrny dom, Krásnohorská Dlhá Lúka
Organizátor Gemerské osvetové stredisko po druhýkrát pozýva priaznivcov spevu a hudby do Krásnohorskej Dlhej Lúky na spevácky workshop. Spevácky dom je zameraný na vokálne techniky a prípravy, taktiež spracovanie piesňového materiálu a jeho samotnú interpretáciu. Lektorka Alžbeta Lukáčová si pre toto stretnutie pripravila zaujímavú tému akou je Využitie piesňového repertoáru v interpretačnej praxi. Stretnutie sa bude konať v kultúrnom dome v Krásnohorskej Dlhej Lúke so začiatkom o 18:00 hod.

Najlepšia Halloween párty v Times clube

28. október 2016 od 20:00 hod., Times Club, Rožňava
Najlepšia Halloween párty v Rožňave. Jedinečná a originálna výzdoba clubu, CO2 show a tá najlepšia elektronická hudba zo zahraničia s našim hosťom, mladým a talentovaným djom BEN STEEL. Čakajú vás aj zaujímavé Halloweenske cocktaily v cocktailovom bare aj s darčekmi. Počas noci sa odmenia tri najlepšie kostýmy fľašami alkoholu.

HALLOWEEN párty v IRISH PUBE

29. október 2016 od 20:00 hod., Irish Pub, Rožňava
Počas celej akcie si môžete vychutnať kvalitný výber alko a nealko nápojov, pív a v neposlednom rade špecialít, ktoré pub ponúka. Pridajte sa k ostatným, dajte vedieť kamošom a príďte sa zabaviť vo veľkom štýle. O super atmosféru a neutíchajúcu hudbu sa počas celej noci postará Dj. Už minulé ročníky nasvedčovali o tom, že sa túto akciu oplatí organizovať. Tak neváhajte a zúčastnite sa na tohtoročnej Irish Halloween aj vy. Na prítomných čakajú rôzne súťaže. Asi najatraktívnejšia bude prvá cena, ktorou je výhliadkový let ponad Gemer, no nebude chýbať ani súťaž o najsexi kostým a ďalšie. O zábavu núdza určite nebude.

HALLOWEEN PÁRTY

29. október 2016 od 20:00 hod., Malá sála kultúrneho domu, Gemerská Hôrka
Samospráva obce Gemerská Hôrka Vás pozýva na Halloween Párty, ktorá sa uskutoční 29. októbra 2016 o 20:00 hodine v malej sále Kultúrneho domu v Gemerskej Hôrke.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM