Krimi

Muž (34) z Plešivca spravil osudovú chybu: Krádež za 970 eur a o dva dni urobil toto!

To sa tak často nevidí. Policajti informujú o kurióznej krádeži v známej obci Rožňavského okresu. Pozrite, čo navyvádzal obvinený 34-ročný muž.

Ilustračný obrázok k článku Muž (34) z Plešivca spravil osudovú chybu: Krádež za 970 eur a o dva dni urobil toto!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavský vyšetrovateľ obvinil, podľa policajnej správy, zo zločinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody miestneho 34-ročného muža, ktorý v dvoch prípadoch neoprávnene vošiel do dvora rodinného domu v obci Plešivec v Rožňavskom okrese.

„Podľa doterajšieho vyšetrovania pred týždňom obvinený muž vošiel do domu, ktorého vchodové dvere boli otvorené, a odkiaľ odcudzil šperky zo žltého kovu, niekoľko fliaš s alkoholom, stravné lístky, rôzne sladkosti i finančnú hotovosť 50 eur. Nepoškodil nič. Pritom ho vyrušila domáca osoba, tak sa v dome ukryl. Potom z domu odišiel,“ opisuje prvú asť kuriózneho príbehu Jana Mésarová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach. Zároveň dodáva, že majiteľovi odcudzením vecí spôsobil škodu takmer 970 eur.

Čudný príbeh ale pokračuje. „Na miesto sa vrátil aj v nedeľu 22.júla., kedy sa mu do domu vojsť nepodarilo, pretože dvere boli zamknuté, vyrušili ho domáci, a tak z miesta ušiel. Takže nič odcudziť nestihol,“ dokresľuje Mésarová.

Bezprostredne po čine podozrivého muža zadržali príslušníci kriminálnej polície. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia s podnetom na jeho väzobné stíhanie. Za tieto skutky mu podľa hovorkyne hrozí trest odňatia slobody na tri až 10 rokov.

FOTO: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM