Peter Simon Rôzne

Motosezóna klope na dvere: Už onedlho sa priaznivci dočkajú jej otvorenia priamo na námestí

Nablýskané mašiny, zvedavé pohľady, ale aj spolupatričnosť. Tohto všetkého môžte byť svedkami už onedlho na Námestí baníkov v našom meste. Ako minulý, tak aj tento rok otvoria motosezónu východného Slovenska u nás v Rožňave. Prečítajte si viac...

Ilustračný obrázok k článku Motosezóna klope na dvere: Už onedlho sa priaznivci dočkajú jej otvorenia priamo na námestí
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Jarné počasie ťahá na cesty aj majiteľov dvojkolesových tátošov. Ako minulý rok, tak aj tento sa uskutoční v našom meste zahájenie motosezóny a to priamo na Námestí baníkov v Rožňave už v sobotu 18. apríla od 15:00 hod.

Pre zvedavcov bude pripravená prehliadka motocyklov, v programe je zahrnuté aj občerstvenie a hudba. Podujatie sa koná v spolupráci s rožňavskou radnicou a tak sa na pódiu motorkárom prihovorí aj samotný primátor mesta Pavol Burdiga. Ako nám prezradil, taktiež obľubuje dvojkolesové mašiny. A samozrejme, ani tento rok nebude chýbať tradičné posvätenie motoriek.

„Motorky sú choroba, v dobrom slova zmysle samozrejme…Milujem ten pocit, keď sadnem a idem,“ povedal Marek.

„Dúfam, že tak, ako sa tu stretneme na začiatku všetci, tak sa vidíme aj na ukončovaní sezóny na záver sezóny. Je pekné vidieť mladých, ako si to užívajú a jazdia,“ povedal Árpi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM