Peter Simon Správy

Motorkárska sezóna je tu: Kedy mašiny zaplavia Rožňavu?, FOTO

Nablýskané mašiny, zvedavé pohľady, ale aj spolupatričnosť. Reč je o motorkároch a ich zaujímavej záľube. Otvorenie motosezóny v našom meste sa už stalo tradíciou.

Ilustračný obrázok k článku Motorkárska sezóna je tu: Kedy mašiny zaplavia Rožňavu?, FOTO
40
Galéria
Foto: Lukáš Topor / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Peter Simon / Zdroj: YouTube.com

Otvorenie motosezóny na Gemeri sa postupne stáva neodmysliteľnou súčasťou v zozname jarných podujatí v Rožňave. Spanilá jazda majiteľov nablýskaných krásavíc aj tento rok určite priláka zraky zvedavých divákov. Prvé slnečné lúče a teplé počasie. To je znak aj toho, že sa na cesty opäť po zime dostávajú aj rýchle mašiny.

Aj Rožňavčania môžu zhliadnuť na jednom mieste množstvo rýchlych strojov. Ako minulý rok, tak aj tento sa uskutoční v našom meste zahájenie motosezóny a to priamo na Námestí baníkov v Rožňave už 13. mája 2017 od 11:00 hod.

Určite nebude chýbať tradičná prehliadka motocyklov, ktorá rozžiari oči malých ale aj veľkých. Podujatie sa koná v spolupráci aj s ďalšími mestami v našom regióne. Motorkári sa tak vyberú na trasu po Gemeri, ktorá začne v Starni od 10:00 hod., pokračovať bude cez Plešivec. Následne sa uskutoční zastávka v našom meste a záver trasy je naplánovaný v Dobšinej o 13:00 hod.

Pozrite si v našej galérii minuloročné zábery otvorenia motosezóny na Námestí baníkov v Rožňave.

Foto: ilustračné

Obrazom: Zahájenie motorkárskej sezóny v Rožňave
40
Galéria
Foto: Lukáš Topor / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM