Peter Klimant Krimi

Mladíka (27) s tínedžerom (16) môže po zistení rožňavských policajtov hanba fackovať!

Dvaja mladí muži sa dostali do pozornosti rožňavských policajtov. Podľa zistení mužov zákona totiž 27-ročný mladík s ešte iba 16-ročným tínedžerom majú na svedomí viaceré vlámania, ku ktorým došlo počas uplynulého víkendu.

Ilustračný obrázok k článku Mladíka (27) s tínedžerom (16) môže po zistení rožňavských policajtov hanba fackovať!
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavskí policajti informovali, že sa im podarilo objasniť viaceré vlámania do chatiek v chatovej osade v obci Slavošovce, ku ktorým došlo ešte počas uplynulého víkendu.

„Na svedomí ich majú dvaja miestny, 27-ročný muž so 16-ročným chlapcom. Títo sa celkom vlámali do štyroch chát, z ktorých ukradli rôzne veci ako elektrické náradia, kuchynský riad, set top box, maskáčovú sieť, rýchlo varnú kanvicu aj paplóny,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó, podľa ktorého tak spôsobili majiteľom celkovú škodu na majetku za viac ako 1 100 eur.

Vyšetrovateľ policajného zboru už obvinil oboch zo spáchania prečinov porušovania domovej slobody a krádeže. „V prípade dokázania viny im za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov, u mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu,“ uviedol Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM