Peter Simon Správy

Milovníci silných strojov vyrazili na cesty z Rožňavy: Najkrajšie mašiny na FOTO a VIDEO

Sobota v Rožňave bez pochýb patrila motorkárom. Tí sa zišli v hojnom počte. Pozrite si fotky a video, ktoré sme si pre vás pripravili.

Zdroj: Facebook

Viac ako stovka motoriek zo širokého okolia v sobotu, 11. mája 2019 otvorila motosezónu na Gemeri. Symbolickú prvú jazdu odštartovali v Tornali. Ich trasa viedla aj cez naše mesto, kde už nechýbalo množstvo nadšencov.

Otvorenie motosezóny v našom okrese sa postupne stáva neodmysliteľnou súčasťou v zozname jarných podujatí nášho mesta. Spanilá jazda majiteľov nablýskaných krásavíc aj tento rok prilákala zraky zvedavých divákov. Medzi nadšencami motoriek sa objavili aj tri známe tváre z Gemera a to bývali primátor Rožňavy a terajší poslanec MZ (Pavol Burdiga), primátor Dobšinej (Ján Slovák) a starosta obce Krásnohorské Podhradie (Peter Bollo).Obleky v tomto prípade vymenili za motorkársku výstroj ovešanú reťazmi.

Pozrite si v našej galérii fotky a video, ktoré zachytáva udalosť do posledného detailu :)

Zahájenie motosezóny sa uskutočnilo tento rok na parkovisku oproti kúpalisku. Podujatie organizoval motoklub No Saints. Záver trasy bol naplánovaný v Dobšinej o 13:00 hod., kde sa konalo aj požehnanie motosezóny a nechýbalo občerstvenie.

„Toto podujatie sa už stalo tradíciou. Symbolické otváranie motosezóny organizoval náš nezávislý motoklub No Saints. Počasie nám celkom vyšlo. Táto jazda začala v Starni pri partnerskom motoklube Mors Motors, pokračovala cez Plešivec, následne sme sa ukázali tu v Rožňave a ukončenie prebehlo v Dobšinej. Na akcii sa v Rožňave zišlo približne viac ako stovka motorkárov. Týmto všetkým "kolegom“ motorkárom by som zaželal veľmi veľa krásnych kilometrov plné zážitkov, nech prebehnú bez akýchkoľvek problémov a samozrejme bez nehody a zranení a dúfam, že sa na zatváraní motosezóny stretneme v takomto počte, keď nie vo väčšom," uviedol pre náš web viceprezident motoklubu No Saints, Ján Slovák.

Obrazom: Zahájenie motorkárskej sezóny na Gemeri (2019)
83
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM