Peter Simon Komunálne voľby

Michal Domik (43), nový primátor Rožňavy: TOTO urobím ako prvé!

Post primátora nášho mesta po novom zaujme Michal Domik (NEKA). Čítajte o jeho najbližších plánoch.

Ilustračný obrázok k článku Michal Domik (43), nový primátor Rožňavy: TOTO urobím ako prvé!
Zdroj: FB - Michal Domik

Komunálne voľby sú za nami. Podľa oficiálnych výsledkov na poste primátora nastala zmena. S počtom 1796 (32,87 percenta), z celkovo 5463 platných hlasov, bude novým primátorom mesta Michal Domik. Volebná účasť v Rožňave dosiahla úroveň 36,67 percenta. Domik porazil vo voľbách ešte úradujúceho primátora mesta Pavla Burdigu, ktorý získal 1396 platných hlasov.

Ako pre náš web hneď na úvod prezradil, svoj úspech vo voľbách hodnotí naozaj pozitívne. „Som šťastný, že som uspel. Nemal som však veľké očakávania, nebažil som silou mocou po tomto poste, a podľa mňa by som bol víťazom aj vtedy, keby som prehral. Takže ma to určite veľmi potešilo. Svoj úspech vidím v úprimnosti, svojej priamočiarosti k určitým záležitostiam, celoživotnej práci s ľuďmi a mojimi povahovo-morálnymi vlastnosťami,“ povedal pre Rožňavu24 Michal Domik.

„Ako prvé po zložení sľubu a nástupe na post primátora mesta si zvolám zamestnancov úradu do zasadačky, kde sa im predstavím, poviem kto som a čo by som od nich požadoval. Skúsim sa s nimi porozprávať o mojich víziách nasmerovaní celého mesta, určite budeme nastavovať nejaké zlepšenia, aby každá sféra úradu začala fungovať ako má,“ doplnil pre náš web Domik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM