Peter Simon Šport

Medzinárodné majstrovstvá SR v silovom trojboji: Pozrite si priebeh súťaže a výsledky

Medzinárodné majstrovstvá Slovenskej republiky v power liftingu, squat benchpresse a v dead lifte. Prihlásených je viac ako 130 pretekárov. Priebeh zachytený na momentkách. Riaditeľ súťaže, Ján Slovák prezradil viac.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodné majstrovstvá SR v silovom trojboji: Pozrite si priebeh súťaže a výsledky
36
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Podujatie sa v našom meste konalo v dňoch 17. a 18. júna 2017. Prestíž podujatia dokazovala aj účasť pretekárov z viacerých krajín.

Ako prezradil riaditeľ súťaže, Ján Slovák, Medzinárodné majstrovstvá Slovenskej republiky v power liftingu, squat benchpresse a v dead lifte prebiehanú v Rožňave v sále OKC. „Prihlásených bolo okolo 130 pretekárov z rôznych krajín. Konali sa dvojdňové preteky,“ hovorí Slovák.

Pozrite si priebeh Medzinárodných majstrovstiev SR v silovom trojboji na momentkách, ktoré sme si pre vás pripravili. Nájdete ich v našej galérii.

Ako ďalej prezradil, podujatie je organizované pod hlavičkou asociácie WPC Slovakia. „Na pretekoch sme mali českých, slovenských, maďarských, a aj poľských pretekárov. Tieto Majstrovstvá Slovenska sa organizujú striedavo, to znamená, že prebiehajú stále niekde inde, na rok 2017 to pripadlo práve na Rožňavu. Myslím si, že účasť ľudí je celkom slušná,“ uviedol riaditeľ pretekov.

Preteky sú organizované v spolupráci s mestom Rožňava, s mestom Dobšiná a s ďalšími klubmi, ktoré pôsobia na území Dobšinej a v Rožňave.

Kompletné výsledky nájdete TU:

Obrazom: Medzinárodné majstrovstvá SR v silovom trojboji - Rožňava 2017
36
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM