Peter Simon Rôzne

Massriot už po tretíkrát v súťaži svetovej MTV: Rocková bomba z Rožňavy spojená s umením!

Obľúbená kapela Massriot na čele s Robom Šimkom, sa pred časom zapojila do súťaže hudobnej stanice MTV – Cover of The Month, a úspech, ktorý v nej zožali ich motivoval k tomu, aby sa nahrávanie coverov stalo už akýmsi pravidlom. Chalanom asistoval aj známy hosť.

Ilustračný obrázok k článku Massriot už po tretíkrát v súťaži svetovej MTV: Rocková bomba z Rožňavy spojená s umením!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Do projektu sa rocková kapela zapojila už po tretíkrát a hudobníci tentokrát do rockového šatu prerobili pieseň od Julie Michaels – Issues.

Oproti prvým dvom skladbám je ale aktuálny cover predsa len niečím výnimočný. Na spoluprácu si Massriot prizval talentovanú huslistku Slávku Silvayovú, ktorá skladbu doviedla k dokonalosti.

„Je to skvelá umelkyňa, sme veľmi radi, že na našu ponuku prikývla a špeciálne poďakovanie patrí aj rožňavskému divadlu Actores, v ktorom sme natáčali videoklip, a tiež Maťovi a Mišovi Mihókovcom, bez ktorých by nevznikol,“ povedal po natáčaní spevák kapely Robo Šimko.

Ako spresnil spevák, Issues je už treťou skladbou, ktorou sa Massriot snaží preraziť vo svetovej súťaži Cover of the Month. Do projektu stanice MTV sa zapájajú interpreti z celého sveta a hlasuje sa za najobľúbenejšiu coververziu piesne, ktorú v daný mesiac televízia vybrala. V súťaži hlasujú diváci virtuálnym potleskom a jej víťaz získa natočenie profesionálneho videoklipu so štábom MTV a jeho následné nasadenie do rotácie MTV na celý mesiac. S predošlými skladbami Paris a I got you si chalani vyslúžili niekoľko miliónov potleskov . „Veríme, že ani v tomto prípade to nebude inak,“ dodal so smiechom Šimko.

Hlasovať môžete TU.

Zdroj: YouTube.com

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM