Peter Simon Rôzne

Mamičky zažili dvojnásobnú radosť: Aha, koľko dvojičiek sa v Rožňave v poslednom období narodilo

Dvojnásobnú radosť ale aj dvojnásobnú starosť prináša narodenie dvojičiek do rodiny. Takéto pôrody sme zaznamenali v poslednom období aj v našom meste. Pozrite si, koľko dvojičiek sa narodilo za rok 2014 v nemocnici v Rožňave.

Ilustračný obrázok k článku Mamičky zažili dvojnásobnú radosť: Aha, koľko dvojičiek sa v Rožňave v poslednom období narodilo
Zdroj: TASR

Matrika v Rožňave eviduje všetky deti narodené v našej nemocnici. A koľko sa narodilo minulý rok dvojičiek? „V období od 1.1.2014 do 31.12.2014 sa narodili v našom okrese štyri páry dvojičiek,“ informovala matrikárka Judita Krúzsová. Z toho väčšinu tvoria dievčatá. Dva páry sú dievčenské a dva zmiešané. Melinda a Oliver sa narodili mamičke z Lipovníka. Ďalej sa dvojičky narodili do Pače, Petrova a Roštára. Konkrétne do mesta Rožňava sa v minulom roku nenarodil ani jeden pár dvojičiek.

Mnohí rodičia sa často neváhajú inšpirovať napríklad zahraničnými kalendármi. Aj v Rožňave sa v roku 2014 narodilo zopár bábätiek, ktoré budú chodiť po svete s nie celkom obyčajnými menami. Pripomeňte si TOP najnetradičnejších mien novorodencov v Rožňave.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM