Radka Deckerová Futbal

Lipovník: Vydreté víťazstvo + ďalší zranený

Domáce mužstvo nastúpilo s novou posilou Szöllösom, ktorý naposledy obliekal dres Kružnej, ale bez vykartovaných a zranených hráčov.

Od úvodných minút sa to na hre domácich aj patrične odzrkadlilo. Viazla kombinácia v strede poľa, množstvo nepresných prihrávok a chyby v obrannej činnosti. Hostia dobrou taktickou hrou neustále ohrozovali domácu bránu no skórovať sa im nepodarilo.
Po prestávke sa domáci hráči upokojili, ale cez dobre organizovanú obranu hostí sa nedokázali presadiť. V 50 minúte sa zranil domáci hráč Kelemen, keď po vzdušnom súboji tak nešťastne dopadol, že si to odniesla ľavá noha. Po prevoze do nemocnice a prvotných vyšetreniach sa potvrdila zlomenina, ktorá si vyžaduje aj operáciu.
Domáci sa presadili po štandartnej situácií, keď hostia ešte stihli odvrátiť roh, ale po následnom centri sa uvoľnil Zagiba a prestrelil hosťujúceho brankára. Už o niekoľko minút sa skóre menilo znova. Roh zahrával Lörincz a nestrážený Varga L. hlavou zvýšil skóre zápasu. Hostia sa ešte snažili upraviť skóre zápasu čo sa im aj podarilo. Prihrávku medzi domácich obrancov využil útočník hostí na strelenie kontaktného gólu. V záverečných minútach už domáci súpera ku gólovým šanciam nepustili a tak dotiahli zápas do víťazného konca.

text, video: VMV

Lipovník: Vydreté víťazstvo + ďalší zranený
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM