Radka Deckerová Futbal

Lipovník nepochodil v Malej Ide!

Hostia cestovali na svoj ďalší majstrovský zápas do Malej Idy v dosť oklieštenej zostave, keď im viacerí hráči chýbali so zdravotných dôvodov.

Za krásneho slnečného no veterného počasia sa hral na dobre pripravenom ihrisku obojstranne technický futbal. Domáci ovládli stred poľa, ale do vyložených šancí sa nedostali. V 13 minúte musel hosťujúci tréner nútene striedať zraneného Zagibu. Po preskupení obranných radov sa hostia viac zamerali na defenzívu. Nerozhodný stav sa im darilo udržať do polovice polčasu, keď po centri prekonal Skokana domáci útočník. Aj keď sa zdalo, že gól padol z postavenia domáceho hráča mimo hry, hlavný rozhodca gól uznal. Do konca polčasu sa už skóre nemenilo a tak do kabín odchádzali spokojnejší domáci. Po prestávke sa obraz hry nezmenil. Domáci tlačili svojho súpera, ale ich obrana odolávala. Až nastala sporná situácia, keď postranný rozhodca neodkýval jasný ofsajd a domáci hráč Tobák zvýšil na 2:0. To psychicky položilo mužstvo hostí, k čomu sa značnou mierou podpísala aj rozhodcovská trojica ktorá nezniesla nápor na svoje osoby a kopila chyby. Na to doplatili hostia ešte dvoma inkasovanými gólmi do ich siete.

Na záver: Aj keď sa mužstvu nedarí, sú oslabený, sú zranený tak nech to hráči nevzdávajú – len nech to nepokazí ten človiečik so znakom ROZHODCA! Potom celé úsilie a chcenie je nanič!

video, text: VMV

Lipovník nepochodil v Malej Ide!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM