Peter Simon Kultúra

Lákavá ponuka akcií v Rožňave: Týždeň ponúka skvelý program

Nový týždeň s novými akciami je tu. V Rožňave a okolí sa bude dať nielen zabaviť, ale aj oddýchnuť. Zbytočne neváhajte a vyberajte z nášho zoznamu.

Ilustračný obrázok k článku Lákavá ponuka akcií v Rožňave: Týždeň ponúka skvelý program
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Historické fajky

3. až 7. október 2016 od 8:00 hod., Galéria Baníckeho múzea v Rožňave
Banícke múzeum v Rožňave a Východoslovenské múzeum v Košiciach pripravili výstavu Historické fajky, ktorá je umiestnená v priestoroch Galérie Baníckeho múzea na Námestí baníkov. Výstava potrvá do 31. októbra 2016.

Mafiánske historky

4. október 2016 od 20:00 hod., Divadlo ACTORES, Rožňava
Divadelná komédia Mafiánske historky vznikla začiatkom tohto tisícročia a postupne obletela celé Slovensko. Spolu 250 repríz v najrôznejších kútoch Slovenska radia tento divadelný projekt medzi najúspešnejšie. Hra vznikala priamo na divadelných doskách interakciou hercov a režiséra, a je obohatená množstvom improvizačných vsuviek jednotlivých protagonistov, preto každé jedno predstavenie možno považovať za jedinečné. Účinkujú: Peter Batthyány, Peter Sklár, Martin Vanek, Igor Adamec.

Idiot v knižnici

7. október 2016 od 16:30 hod., Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave
Pri príležitosti 65. výročia vzniku Okresnej knižnice v Rožňave a 20. výročia Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave sa v priestoroch knižnice uskutoční vernisáž výstavy fotografií fotografickej skupiny X-POZICE Praha v spolupráci s Fotoklubom Pix-XL Rožňava pod názvom „Idiot v knižnici“.

SEXY NIGHT

7. október 2016 od 21:00 hod., TIMES CLUB, Rožňava
Piatok 7. októbra bude zábava v Times clube v znamení nádherných žien a kvalitného alkoholu. Počas celej noci čoraz obľúbenejší Jägermeister vychladený na –18 za akciovú cenu 1,40 € + darčeky. Čakajú Ťa zvodné tanečnice a nadupané tracky v jedinečný tanečný večer.

BBH TALKSHOW

8. október 2016 od 19:00 hod., Hotel Gemer, Rožňava
Známi muzikanti z Rožňavy vás srdečne pozývajú na koncert pod názvom Večer návratov. Okrem BBH TALKSHOW sa môžete tešiť aj na Kosári Judit. Vstupenky je možné si zakúpiť na mieste konania. Cena vstupného 3 eurá.

Stevie heart – koncert

8. október 2016 od 20:45 hod., Irish pub, Rožňava
Prevádzkar obľúbeného pubu v meste sa rozhodol pripraviť ďalší hudobný večer. Tentoraz vyrukoval s jazzom. Pri chutnom jedle si môžete vypočuť piesne od populárneho muzikanta. Už 8. októbra 2016 od 20:45 hod. sa môžete tešiť na nával skvelých tónov v podaní populárneho miestneho hudobníka. Ten to v priestoroch známeho Irish Pubu v Rožňave rozbalí so saxofónom. Live koncert Stevie heart sa uskutoční v príjemnej atmosfére. Rezervácie miest môžete uskutočniť na čísle 0911 794 900.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM