Správy

L Racing ukončil sezónu s veľkým testovaním: Jazdilo sa na známej kľukatej ceste

Profesionálny automobilový tím L Racing takto pred rokom usporiadal prvé „Veľké testovanie“, ktoré pod názvom „Testovací deň s tímom L Racing“ pokračovalo aj tento rok. Krásnohorské Podhradie, kde tím sídli, sa tak na jeden deň rozozvučalo športovo ladenými motormi.

Ilustračný obrázok k článku L Racing ukončil sezónu s veľkým testovaním: Jazdilo sa na známej kľukatej ceste
Zdroj: L Racing

Presnejšie povedané, tím si vybral ako testovaciu trať známy úsek od križovatky pod hradom smerom na Úhornú. Kľukatá úzka cesta je už akousi tradičnou skúšobnou traťou pre jazdcov L Racingu. A tentokrát sa ich tu zišlo skutočne dosť.

Ako informuje tím na svojom oficiálnom webe, čerstvý dvojnásobný Majster Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu Věroslav Cvrček ml. si so sebou priniesol relyovú Škodu Fabia S2000. Vlastimil Majerčák pochopiteľne osedlal Ford Fiestu R5 EVO. Kopciar Denis Pavlík ostal verný svojmu Peugeotu 208 VTi R2, rovnako ako Maroš Kysucký s Mitsubishi Lancer EVO IV. Po dlhšom čase sa za volant posadil aj spolumanažér tímu Peter Lipták na relyovom Subaru Impreza. Marek Špavelko a Miloslav Majerčák si so sebou priniesli Vokswageny Polo Proto WRC. Tibor Nagy prevetral Subaru Impreza a Šefan Vancík historickú Ladu Samara.

Bolo to tiež stretnutie s priateľmi, partnermi tímu a mnohí sa tiež posadili na horúce sedadlo spolujazdca, ktoré si vyskúšali aj traja výhercovia súťaže sociálnych sietí L Racing. Po vydarenom teste nasledoval voľný program v sídle tímu, a to až do večerných hodín.

„Celé týždne nás trápilo zlé počasie, no našťastie sa práve v deň testu umúdrilo a my sme si tak užili krásny program. Ja sám som žiaľ nejazdil, a to kvôli zdravotným ťažkostiam. No bol som celý deň s našimi jazdcami aj s hosťami tímu. Po jazdách sme si u nás dali výborný guľáš a v príjemných rozhovoroch sme ukončili jeden zaujímavý pekný deň. Verím, že sa takto opäť stretneme aj o rok. Srdečne ďakujem všetkým, ktorí naše pozvanie prijali,“ povedal Ján Lipták, manažér L Racingu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Rožňavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: L Racing

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM