Marek Šebeňa Hokej

Kvalitné derby, plný štadión

V Nedeľu sa odohralo kvalitné derby GAHL, v ktorom diváci videli rýchly a zaujímavý hokej plný zvratov a nechýbala ani bitka.

Obe mužstvá začali síce opatrne, ale po obojstrannom oťukávaní sa, Befora sa zahrýzla do svojho súpera naplno. Prvú tretinu vyhrala 3:0 a to plne zaslúžene. V druhej tretine sa hral obojstranne veľmi rýchly hokej a Before začali dochádzať sily a tým aj presnosť nahrávok hráčov bola mizerná. Navyše sa im zranil kapitán Rákai, ktorý musel odisť do nemocnice po zásahu pukom. Kde mu zašívali natrhnuté obočie. Mladíci s Laduxu sa postupne doťahovali a nakoniec druhu tretinu vyhrali 4:0, stav po dvoch tretinách tak bol 3:4 v prospech Laduxu. V druhej tretine bol vylúčený do konca zápasu Ľubo Orabinec, ktorý sa po faule na neho pustil do bitky s protihráčom. Ten bol vylúčený na 5 min. Befora hrala potom dokonca presilovku 5:3, ale nedokázala ani tú využiť. Hneď na začiatku tretej tretiny Ladux zvýšil na 5:3 a kontroloval priebeh hry. Skóre uzavrel na 6:3 Ladux po spornom góle.

Rozhodoval: Heteši František

vyššie tresty: Ľubomír Orabinec (Befora) 5 + DKZ a návrh rozhodcu stop na 5 zápasov
Anna Gabriel 5 + DKZ a návrh rozhodcu stop na 2 zápasy

Góly: Befora: Madáč Jakub 1, Fejéš Tomáš 2 Ladux: Molčan Vladimír 2, Ováry Csaba, Dunajčan Ondrej, Anna Gabriel, Mešťan Pavel

Kvalitné derby, plný štadión
1
Galéria
befora ladux zapas
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM