Radka Deckerová Krimi

Kuriózny zásah polície: Žena visela v okne na 8. poschodí!

Muži zákona mali o robotu postarané. Policajná hliadka bola privolaná na zásah, aký ani policajti nezažívajú každý deň. Príslušníkov povolali, aby zachránili ženu visiacu z okna na 8. poschodí! Tá v noci mala úpenlivo kričať na celé okolie.

Výjav, aký sa len tak nevidí. Policajnú hliadku o 3. 20 zavolali na naozaj netradičný zásah. Na Jarkovej ulici v Dobšinej mala vrieskať žena z balkóna. Keď prišli muži zákona na parkovisko pred bytovkou zistili, že z okna na ôsmom poschodí visí dole hlavou žena a úpenlivo kričí.

Policajti ihneď vbehli do bytovky a vybehli na ôsme poschodie. Začali búchať na dvere, ale nikto neotváral. „Nakoľko bol vážne ohrozený život a zdravie ženy, násilím otvorili byt. V byte sa nachádzali muž a žena, ktorí sa prebudili na buchot. To, že mužova matka visí z okna, nevedeli,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Muž ihneď otvoril dvere do izby, kde spolu s policajnou hliadkou videli ako žene z okna trčia nohy od kolien dole. Ihneď k nej pribehli a spoločne ju vtiahli späť do izby. Následne privolali záchranku, ktorá dôchodkyňu previezla na príslušné oddelenie do rožňavskej nemocnice.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM