Krimi

Kuriózna reťazovka na Košickej očami mužov zákona: Začalo to opitým vodičom (26)

Nepríjemná nehoda na Košickej ulici si žiaľ vyžiadala bolesť a zranenia, nehovoriac o materiálnych škodách. Ako sa mohli zraziť 4 posádky? Čítajte popis policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna reťazovka na Košickej očami mužov zákona: Začalo to opitým vodičom (26)
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Pred časom sme vám priniesli prvé informácie a fotografie z nehody na Košickej ulici pri ktorej sa zrazili 4 autá. Policajné vyšetrovanie nehody ale vrhlo do prvých obrázkov nové svetlo.

Čítajte tiež: FOTO tesne po zrážke: 4 autá v sebe na Košickej!

Ako informoval hovorca polície Alexander Szabó, v sobotu 2. júna 2016 krátko pred 18:00 hodinou došlo v meste Rožňava k dopravnej nehode, jeden z vodičov nafúkal 0,66 mg/l alkoholu v dychu /1,38 promile/. „Jednalo o vodiča (26) z Moldavy nad Bodvou, ktorý viedol osobné motorové vozidlo zn. Opel Vectra po Páterovej ulici smerom od sídl. Juh. Na križovatke s Košickou a Záhradníckou ulicou nerešpektoval dopravnú značku Stop daj prednosť v jazde a pri vychádzaní na hlavnú cestu, nedal prednosť v jazde vozidlu Fiat Punto, ktoré viedol 75-ročný Košičan a narazil do neho,“ konkretizuje hovorca polície.

Tým to však ešte podľa hovorcu zďaleka neskončilo. „Vozidlo Fiat po zrážke s vozidlom Opel prešlo do protismeru, kde sa zrazilo s protiidúcim vozidlom zn. Citroen C4, ktoré viedol 19-ročný Rožňavčan. Vodič Opla po náraze pokračoval v jazde, pričom narazil do stĺpu svetelnej signalizácie. Po náraze vozidlo Opel odhodilo do protismeru, kde narazil do vozidla zn. Peugeot 206, ktoré viedol 34-ročný vodič z okresu Rožňava," opisuje ďalej kurióznu nehodu Szabó.

Z policajného zápisu ďalej vyplýva, že pri nehode sa ľahko zranil vodič Citroenu so svojou spolujazdkyňou (19) s predpokladanou dobou liečenia do 4 dní. Opitého vodiča policajti zaistili, umiestnili do cely policajného zaistenia a obvinili zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Spôsobené škody na vozidlách ako aj svetelnej signalizácii, zatiaľ podľa hovorcu doposiaľ neboli vyčíslené.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM