Krimi

Kuriózna dopravná nehoda v okrese: O život prišla krava, FOTO

Polícia informuje o dopravnej nehode, ktorá sa stala v našom okrese. Bmw narazilo do Fordu a kravu z prívesu vymrštilo, tá zraneniam podľahla. Jeden z vodičov sa zranil ťažko.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna dopravná nehoda v okrese: O život prišla krava, FOTO
3
Galéria

Ako informovala v policajnej správe hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová, v sobotu (21.3.) popoludní došlo k čelnej zrážke v okrese Rožňava, pri ktorej uhynulo domáce zviera (krava).

„Podľa doterajších zistení mladá vodička (25) z okresu Rožňava viedla vozidlo BMW smere od Rožňavy na Dobšinú, pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy stavu, povahe vozovky a svojím schopnostiam, v dôsledku čoho dostala šmyk, s vozidlom prešla do protismeru, kde sa čelne zrazila s oproti idúcim vozidlom zn. Ford s prívesom, na ktorom prevážal domáce zviera (kravu). Pri nehode kravu vymrštilo a dopadla na vozovku, kde uhynula,“ uviedla hovorkyňa polície.

Ako doplnila, u účastníkov požitie alkoholu zistené nebolo. „Podľa predbežných lekárskych správ vodička utrpela ľahké zranenia, vodič Forda sa zranil ťažko. Škody boli predbežne vyčíslené na cca 6 000 eur. Bližšie okolnosti tejto nehody vyšetrujú rožňavskí dopravní policajti. Vodičke bol na mieste zadržaný vodičský preukaz,“ dodala na záver Mésarová.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Obrazom: Dopravná nehoda v okrese Rožňava
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM