Radka Deckerová Krimi

V Rožňave bolo rušno: Kukláči zasahovali proti dílerovi (23) drog!

Počas policajnej akcie v Rožňave košickí „kukláči“ zadržali 23-ročného Rožňavčana.

Ilustračný obrázok k článku V Rožňave bolo rušno: Kukláči zasahovali proti dílerovi (23) drog!
Foto: Slávka Kellová

„Počas akcie policajti vykonali v Rožňave dve domové prehliadky, pri ktorých zaistili dve vrecúška so sušinou rastlinného pôvodu (marihuany) a pomôcky na užívanie a výrobu drog. Zaistené veci boli zaslané na expertízne skúmanie na Kriminalistický a expertízny ústav PZ“, prezradila hovorkyňa KPZ Mesárová.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Rožňave už obvinil 23-ročného muža z Rožňavy zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, za ktorý mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

„Obvinený muž od presne nezisteného obdobia až doposiaľ omamné látky získaval rôznym spôsobom, najmä nákupom od doposiaľ neznámych osôb na území Slovenskej republiky a tieto prechovával najmä v mieste svojho bydliska. Drogy následne odpredával konzumentom na rôznym miestach v meste Rožňava a v jeho blízkom okolí“, dodala Mesárová.

Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Zároveň vyšetrovateľ PZ podal podnet na vzatie obvineného muža do väzby.

Kukláči zbalili Rožňavčana
6
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM